Keti hooldus ja eluiga

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Re: Keti hooldus ja eluiga

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

will111 kirjutas:

brake cleaneril on minuteada selline nimetus ikka sellepärast, et temaga saaks "kliinida breiki" - ja eks selle tegevuse edukus sõltub vahendi koostisest. mis ma sellega öelda tahan, et ega väga ei maksa loota konkreetse kätte juhtunud breiku piisavalt "õrnale" koostisele, et see keti puhastamiseks sobiks.

Absoluutselt nõus sinuga. Kõik, millel sama nimi ei ole koostiselt samad ning mõni võib keti kummitihendid täiega hävitada. Petrooleum, diisel ja muud sellelaadsed vahendid - andke minna. Mina isklikult ei talu seda lebrat, mis kõige sellega kaasas käib ja pinnad rasvaseks jätab. See "odavus" ei kaalu minu meelest üle hinnaklassi 10 eurot, et osta purk ketipuhastusvahendit.

Mis puutub lukkudesse, siis 95% tänavakasutuses olevatest kettidest lahti ei käi, sest paljud tootjad ei tooda lihtsalt klõpslukke 525 ja 530 ketile. Krossikett lihvitakse aga nii või teisiti liivas nii puhtaks, et selle pesuvajadus sisuliselt puudub. Tõmbad lapiga väljastpoolt üle ja puhas ta järgmiseks õlitamiseks ongi.

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”