Värvitud kütus. Kes oskab vastata?

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Re: Värvitud kütus. Kes oskab vastata?

Lugemata postitus Postitas pühak »

Mul alles sel suvel täiesti küla vahel kontrolliti. Tundub, et toll viimasel ajal rohkem pärapõrgutes kontrollimas käibki.

Keegi siin kirjutas Soome punasest kütusest. See sisuliselt sama, mis meie sinine, kasutatakse küll ka ahjukütusena, kuid enamjaolt põllu- ja metsamajanduses traktorikütusena. Mitte segi ajada Eesti punase tõuga, mis ilma õli lisamata kiiresti küttepumba peale hakkab. (viide TankSlapperile) Kunagi, kui kütusehindade vahe suurem oli ja meil seda värvilist värki veel eriti ei tuntud, sõitsin Soomes kogu aeg sealse punasega. Eesti registris autodele polnud neil õigust midagi teha. Pärast võeti lausa mingi eraldi seadus vastu, et elimineerida punase kütte kasutamist kaubaveol välismaiste autodega. Aga sõiduautosid see asi ei mõjutanud ja minu andmetel saab Eesti autoga praegugi Soomes punase küttega sõita, ainult, et kui Eestisse tagasi tuled, pead paagi enne puhtaks saama. Eestis pole ise värvilise küttega sõitnud ja kui meil värvidega asi teravaks läks, lõpetasin Soomes selle asja ka ära. Olen viimasel ajal nii vähe sealpool käinud, et see paar eurot mind ei tapa. Jätan siis lihtsalt ühe kohvi vahele. :D

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”