Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Kavatsen auto salongiradika läbi pesta. Kas on ka miskit keemiat, mida mõistlik kasutada - a la feiri, torusiil jms? Või siiski ainult puhas vesi ja suruõhk?
-
- Tsikkel: VTX1800R
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Seest pesu? Mis selle mustaks ajas ? Veega sõidetud siis miski katlakivi eemaldi. Kui jahutusvedelikku kasutada siis nagu ei lähe mustaks.
Osadel autodel on uus radikas odavam kui pesuvahend Vahetus on ainult aeganõudev.
If you want to make God laugh, tell him your future plans
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 373 korda
poison kirjutas:Kavatsen auto salongiradika läbi pesta. Kas on ka miskit keemiat, mida mõistlik kasutada - a la feiri, torusiil jms? Või siiski ainult puhas vesi ja suruõhk?
Ma tahtsin sama küsida, et mis selle eesmärk peaks olema, kui oled korraliku jahutusvedelikuga sõitnud
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
poison kirjutas:Kavatsen auto salongiradika läbi pesta. Kas on ka miskit keemiat, mida mõistlik kasutada - a la feiri, torusiil jms? Või siiski ainult puhas vesi ja suruõhk?
Ma olen tavaliselt sellist sodi kasutanud: http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/au ... pesu-325ml
Isegi töötab, päris imelikku värvi kraami on pärast süsteemist väljunud.
-
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
ranel kirjutas:poison kirjutas:Kavatsen auto salongiradika läbi pesta. Kas on ka miskit keemiat, mida mõistlik kasutada - a la feiri, torusiil jms? Või siiski ainult puhas vesi ja suruõhk?
Ma tahtsin sama küsida, et mis selle eesmärk peaks olema, kui oled korraliku jahutusvedelikuga sõitnud
Osade radikate seest kipuvad korrosiooni tagajärjelt metalliosised eenduma ja vedeliku läbivoolu mõttes strateegilise tähtusega kohtasse ummistusi tekitama. Sellisel juhul saab neid sealt minema uhtudes radika eluiga pisut pikendada. Aga kui asi juba nii kaugel on, siis tõenäoliselt võib varsti arvestada märgade matialustega...
Kunagi üks 1997.a Audi A4 lakkas sooja puhumast. Radikat läbi loputades tuli sealt sellist roostekörti välja, et kuku pikali. Hiljem toimis sama radikas ilusti, kuni auto maha müüsin. Piisas veest ja suruõhust.
Black: Tänud, proovin ära.
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
ranel kirjutas:poison kirjutas:Kavatsen auto salongiradika läbi pesta. Kas on ka miskit keemiat, mida mõistlik kasutada - a la feiri, torusiil jms? Või siiski ainult puhas vesi ja suruõhk?
Malmplokk kipub varem või hiljem erinevat sodi jahutusvedelikku eritama, ega sest pääsu polegi.

Pukakronsad - alu või kapron? Mis vahet seal on (kulumine?), et kas võiks ühte või teist eelistada.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
kAMELION kirjutas:Kas siin foorumis naisi enam ei olegi!?
Ilma naisweta on kurb....
Naised sõidavad alles ringi, kui mehepojad juba toas lõdisevad.
-
- Tsikkel: Mutt
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 7 korda
Ivoonu kirjutas:kAMELION kirjutas:Kas siin foorumis naisi enam ei olegi!?
Ilma naisweta on kurb....
Naised sõidavad alles ringi, kui mehepojad juba toas lõdisevad.
Viimaste päevade vestlusest:
N: tead, ma mõtlesin, et homme raudselt tulen tsikliga, isegi kui pärast näost sinine olen ja näpud külmast otsast ära tahavad kukkuda! krt, lihtsalt peab!
N: homme ikka plaan sõitma minna
N: nägin täna hommikul kahte tsiklit, tegi kohe tuju rõõmsamaks et on teisigi, kes pole alla andnud. täna siuke vihmane ja külm ilm, aga näed, ikka tsikli seljas.
N: mul on kuri plaan homme tsikliga tööle tulla.
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Mul oleks ühte ilgelt spetsiifilist telerijalga vaja, videokonverentsisüsteemile:
Nagu see siin:
https://www.senetic.ee/product/VCTR247
Mõte peaks sama olema, nagu siin pildil, et ekraanid vasakul ja paremal, keskel kaamerahoidik ja all seadmeriiul.
Miks ma sealt Seneticust ei telli - see on poola firma ja ma ei ole üldse kindel, et see mingi päris firma on, ei julge lihtsalt.
Saatsin mõnesse Eesti firmasse ka päringud aga äkki keegi siinne teab täpsemalt, et kus kindlalt on.
Tuli rumalate küsimuste teemasse, sest IT inimesena peaks nagu teadma neid asju aga just see teema on hetkel täiesti võõras...
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Nimi on ...GmbH ja VATnumber algab DE... - ikka Saksa firma on. Kui sa Eestist ei leia.
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
bitter kirjutas:Nimi on ...GmbH ja VATnumber algab DE... - ikka Saksa firma on.
...mis ei ole ka mingi näitaja. Ühest Saksa internetipoest (hammerkauf.de) kaupa ostes muudkui lubati ja lubati kaupa, aga ei midagi. Kui lõpuks tehingu tühistasin, siis muudkui lubati ja lubati raha tagasi kanda ja ka ei midagi. Lõpuks umbes poole aasta pärast alles kandsid raha tagasi. Äärmiselt negatiivne kogemus.
-
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
Kas 8 Ah aku võib 1 amprise vooluga muretult laadima jätta ka näiteks ...9-10 tunniks? Suvel ostetud aku on viimasel paari nädala jooksul lühikeste linnaotsade, alarmi käitamise ja külmaga väljas seismisega jälle ära väsinud. Jätaks ööseks laadima, aga pole automaatlaadija. Täis peaks ta ju saama juba ca 8 tunniga?
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Ilmselt see kotib ainult mind ennast aga märgin siiski ära, kuna küsimus ju oli - see Poola firma on täiesti reaalne, kuid selgus, et meil Datel pakub sama asja, seega võtan ikka Eestist
Ma üldse ei salli nišitooteid, eriti nende tagaajamist.
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Tere, oskab keegi soovitada remonditöökoda, kelle poole pöörduda järgnevate töödega:
- Klapiregull
- Klapikambrikaane tihendite vahetus
- Mootori värvimine.
Rattaks 98 aasta 1200 Bandit. Mootori võtan ise maha.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
MarekM kirjutas:Tere, oskab keegi soovitada remonditöökoda, kelle poole pöörduda järgnevate töödega:
- Klapiregull
- Klapikambrikaane tihendite vahetus
- Mootori värvimine.
Rattaks 98 aasta 1200 Bandit. Mootori võtan ise maha.
Pigem on küsimus ainult selles kolmandas punktis, ma usun, et selle pead eraldi tegema, äkki KickAss teeb? Või RasmusL, kuigi ta päriselt vist sellist teenust ei paku.
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
No ma poleks värvi suhtes pirts. Korralik karestus ja aerosoolpurgis hd mootorivärv oleks täitsa viis
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Heikik kirjutas:Kas 8 Ah aku võib 1 amprise vooluga muretult laadima jätta ka näiteks ...9-10 tunniks? Suvel ostetud aku on viimasel paari nädala jooksul lühikeste linnaotsade, alarmi käitamise ja külmaga väljas seismisega jälle ära väsinud. Jätaks ööseks laadima, aga pole automaatlaadija. Täis peaks ta ju saama juba ca 8 tunniga?
Võid küll
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Tere
GO PRO alane küsimus.
Nimelt mul on GoPro Hero 2014, ilma Wifi-ta.
Kas on võimalik kuidagi saada mälukaardi sisu otse kõvakettale või mälukaardile või kasvõi androidi või Ios telefoni.
Keeruliseks teeb asja see, et puutudub arvuti seal vahel.
Nimelt lähen reisile ja oleks vaja GoPro mingi hetk tühjaks laadida. Uurin kas on odavamaid võimalusi kui osta uus mälukaart GoPro-le.
Tänud vastamast.
Kas on olemas mõnda head nippi kuidas suur ja tugev magnet lihtsa vaevaga metallipurust puhtaks saada? Näpuga nokkida on nagu tüütu ja väga aeganõudev ja päris peenikest tolmu näpuga ikka kätte ei saa. Ideid?
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Pan kirjutas:Kas on olemas mõnda head nippi kuidas suur ja tugev magnet lihtsa vaevaga metallipurust puhtaks saada? Näpuga nokkida on nagu tüütu ja väga aeganõudev ja päris peenikest tolmu näpuga ikka kätte ei saa. Ideid?
Pühi puru kaltsuga poolelt magnetilt teise serva. Otsi-osta-võta võimalikult õhuke teip ja kleebi näiteks A4 paberi serva nii, et pool teibist paberil ja pool üle serva. Kleebi teip magneti puhtale osale.
Pühi puru kaltsuga paberile. Hakka teipi magnetist lahti tõmbama rahulikult, hoides paberit nii kausitaoliselt, et puru ei saaks sealt uuesti magnetile hüpata. Väga peent metalli tolmu just kõike kätte ei saa. Kõik, mille suudad üle teibi paberile pühkida, on sinu!
koi kirjutas:Pan kirjutas:Kas on olemas mõnda head nippi kuidas suur ja tugev magnet lihtsa vaevaga metallipurust puhtaks saada? Näpuga nokkida on nagu tüütu ja väga aeganõudev ja päris peenikest tolmu näpuga ikka kätte ei saa. Ideid?
Pühi puru kaltsuga poolelt magnetilt teise serva. Otsi-osta-võta võimalikult õhuke teip ja kleebi näiteks A4 paberi serva nii, et pool teibist paberil ja pool üle serva. Kleebi teip magneti puhtale osale.
Pühi puru kaltsuga paberile. Hakka teipi magnetist lahti tõmbama rahulikult, hoides paberit nii kausitaoliselt, et puru ei saaks sealt uuesti magnetile hüpata. Väga peent metalli tolmu just kõike kätte ei saa. Kõik, mille suudad üle teibi paberile pühkida, on sinu!
Jäi mainimata et magneti pind ei ole päris ideaalselt sile. Rantidest-soontest-nurkadest jääb sedasi ikka puhastamata.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
yeekim kirjutas:Suruõhuga.
edu
+1, mul on keevitamiseks 2 magnetiga vinklit, need alatasa metallipuruga koos, törts suruõhku ja asjad puhtad.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Loff kirjutas:yeekim kirjutas:Suruõhuga.
edu
+1, mul on keevitamiseks 2 magnetiga vinklit, need alatasa metallipuruga koos, törts suruõhku ja asjad puhtad.
Tundus et kõige paremini toimis siiski teip. Suruõhuga sai küll päris suur sodi ära puhutud aga viimane tolm sai teibiga ära "korjatud". Umbes nagu riiete puhastamiseks mõeldud kleeprulliga.
Kas tsikli raami on mõistlikum lasta pulbervärvida või värvida tavavärvidega ? Ja kui mootor värvida tavalise kerevärviga ja lakkida siis kui kiirelt see maha küpseb ?
-
- Mode
- Tsikkel: honda putukas :P
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 15 korda
Pan kirjutas:Tundus et kõige paremini toimis siiski teip. Suruõhuga sai küll päris suur sodi ära puhutud aga viimane tolm sai teibiga ära "korjatud". Umbes nagu riiete puhastamiseks mõeldud kleeprulliga.
Suruõhu puhastuspüstol on päris hea asi. Magnetit pole ainult proovinud ise.