Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 248 korda
Tänatud: 611 korda

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Mul on see vana kooli velopukk kolme rullikuga ja "raja programmeerimine" käib jalgratta käiguhoovast - mida kõrgem käik, seda raskem on vändata :) Täpselt ei mäleta palju maksis, aga pakuks et jäi tuhande krooni kanti. Pigem osta pulsikell kui pole (Sigma omad on head odavad), see teeb trenni palju huvitavamaks, efektiivsemaks ja mis seal salata, ka ohutumaks. Talvel laod nagunii vundamenti, kevadel on paras mägede vallutamisega alustada.

Aga lärmi osas, isegi sileda ja kitsa maanteeratta rehviga ulub see toas nii kõvasti, et õues kukuvad varesed puu otsast alla. Kui tahad sõidu ajal videot vaadata või muusikat kuulata, siis kõrvaklappideta on see suht võimatu.

Mulle isiklikult koha peal aelemine psühholoogilist blokki ei tekita, pigem on lihtsam kui lihtsalt kargad hops selga, väntad oma sõidu ära ja siis viskad kolm riidetükki pesumasinasse - talvel õues treenimisega tüütab see riietega jändamine suht kiiresti ära. Muidugi kui actually meeldibki rattaga sõita on teine asi, ma eelistan endurot :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”