Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
reimps, ma ise kasutan neid näiteks...kui vahel harva veel veloga sõidan. samas, mul oleks küll sügavalt savi kas mingi tsikkel seal vurab või mitte, ilmselt laseks tolle sujuvalt mööda kui seljataha ilmuks ja kui ette jääb (ma rattaga küll kuskil sirge tee peal a'la 20ga ei veni
) siis trügiks ise mööda või oleks ehk veidi pahane, et hea hoo maha pidin pidurdama. aga noh, ma olen sõiduteel nagunii sõitnud koguaeg, alati ja täiesti olenemata mingitest kuradi joontest. seda muidugi siis ja seal, kus kõnniteel sõitmine ei ole mingil põhjusel mõistlik - kas liiga palju uimerdavaid jalakäijaid, liiga palju auke ja äärekivisid vms.
üldiselt on minul liiklusest selline mulje, et tegelikult võiks vabalt kõik toimida ilma suuremate probleemideta kui 99% inimesi kasutaks mõistust, loogikat ja oskaks ka vajadusel arvestada piisavalt palju teistega, kes nende vahetus läheduses midagi üritavad. tõsi, mõnikord ajab mõni oss ja tola oma täiesti mõttetute manöövritega vihaseks aga no üldiselt pole nagu midagi väga hullu. ei ole olnud ei etturina, ei jalgratturina ega motoristina. küll aga on eesti keskmisel liiklejal SUJUVAST liiklemisest küll ikka eriti odavalt kehv arusaam. nagu mingi vastutöötamine lausa kohati, et saaks ikka palju pidurdada ja kiirendada...aga võibolla see ongi ühe igava kontorinimese "fun package of the day", foori alt skodaga 45ni kiirendada ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.