Linke, pilte ja videosid
Re: Linke, pilte ja videosid
eerikkarts kirjutas:K-RIS kirjutas:Usas on põrssad kavalamalt teinud selle asja. Eelmisel aastal juhtus korravalvur pealt nägema kuidas ma 30ne alas 45ga selleks mitte ettenähtud kohas möödasõitu sooritasin. Tulemuseks load hoiule kuni kohtuni. Kohtus tegin kurba "ausõnaenamkunaginiieitee" nägu ja määrati trahv $35 kummagi rikkumise eest PLUSS kohtukulud. Lähen rõõmsa näoga kassase maksma ja laekuritädi teatab, et kohtukulud on $520.- Mida kuradit!?!
minu meelest suht köömes! Naise noorem vend siin käis lõhkamas isetehtud nö lõhkeseadeldist põllul kus jäi politseile vahele. Sai aasta järelvalvet +600 eur'i trahvi 900 euri kohtu- ja menetluskulusi. Ja ise sai just 18 täis. Igatahes tundus mul see ikka küll megakirvena! Arvestades seda et poiss tööl ei käinud jne. Ei mõista õigeks ta tegu kuid siiski! Nii et ma arvan liiga nüüd küll seal eriti ameerikamaal ei tehtud arvestades millised õiguskulud ja hinnad seal sellele on!
Ei,ei. Liiga kindlasti ei tehtud. Ootasin hullemat. Lihtsalt trahvisumma ja kohtukulude suur erinevus pani pehmelt öeldes imestama. Aga see võib ka minu vähestest kogemustest selliste asjadega tingitud olla. Point lihtsalt selles, et kui trahvid on näiliselt madalad hoitud, siis raha saavad nad teist pidi sult ikka kätte...
Ja sinu naisevend sai küll liiga karmilt. Eriti veel kui varem pole suuremat kokku puutumist "organitega" olnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.