Ringristmikult väljudes suunamärguanne? → Re: Rumalad küsimused 2


kalleu
Postitusi: 481
Liitunud: 13 Juul 2011, 00:59
Tsikkel: on
Tänanud: 60 korda
Tänatud: 75 korda

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas kalleu »

mx77 kirjutas:
kalleu kirjutas:

Juriidikasse laskumata, pärast seda märki ei ole enam ringtee. Võta mõni tuttav sõiduõpetaja kõrvale ja küsi üle. See on üks koht, kus ARK-i eksamil läbi kukutakse vasakule sõites suunda näitamata.
Sinu viidatud viimases näites samal (nt. sisemisel) rajal edasi sõites ei ole vaja suunda näidata aga Narva mnt.-l on tegu pärast märki sõidurajalt ärapööramisega ehk suunanäitamine on kohustuslik. :bsmile:

Ära jama, milleks see ringtee märk seal siis on. Mõtle veidi termini üle "ringtee", eks. Aga ehk teil seal põhja-lätis on omad liikluseeskirjad :D

Mõtle sina palun selle üle, et ristmikul käitumise määrab enne seda ristmikku olev märk, mitte eelmise ristmiku ees olev märk.
Kui muidu aru ei saa siis kujuta ette olukorda, kus maanteel on üksteise järel märgid "kiirusepiirang 30km/h" lisatahvliga "2km" ja 30m pärast "kiirusepiirang 70km/h". Kumma piirangu järgi sa pärast viimast märki sõidad?

Ma hakkan üha enam pooldama ideed, et iga 5a tagant tuleks teha kordusliikluseksam. Esimene ring võiks olla tasuta ja kui läbi kukud siis järgmised tasulised. Ehk mõeldakse natuke enne või vähemalt sõidu ajal :-|||



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”