TÖÖPAKKUMINE
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: TÖÖPAKKUMINE
mella kirjutas:Minu jaoks pole neist kumbki argument.
Esimesel on mingi nihverdamisoskus olemas (või jäme rahakott) ja teisel ma kahtlustaks laiskust. Gümnaasiumi heade hinnetega lõpetaja ei jää lihtsalt niisama passima...
No ma võiks siin siis küll näiteks või erandiks olla, et alati ikka ei minda ka edasi õppima, kui seda selle niisama passimise vastandina mõtled. Gümnaasiumist ulatati kunagi isegi hõbemedal...samas hea/halb koolitunnistus võib ka suuresti ju kooli kvaliteedist sõltuda, aga riigiksamiteltki tulid kinnituseks vastavad numbrid. Seega olid teed valla ikka päris kõrgkoolidesse, ning olid ka mingid plaanid isegi. Kuid kuna sel ajal pidin ka täiesti ise end ära elatama, siis ei jätkunud nagu kuidagi auru, et päris tööde-tegemiste kõrvalt veel edukalt kõrgkooli vormistada, ning nüüd vanemana mõtlen aina enam, on seda üldse nii väga vajagi...?
Oma käsi peaga koos kasutades midagi ära teha, tundub vist lihtsalt veidi rohkem rõõmu tegevat, kui kuskil kontorilaua taga kusineda...seega ärge üldistage

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.