TÖÖPAKKUMINE
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2004 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: TÖÖPAKKUMINE
saarlane kirjutas:Tere!
Äkki pakub siin kellegile huvi:
http://www.cv.ee/toopakkumine/baltflex- ... 28815.htmlTõsine huviline võib ka erasõnumiga infot juurde küsida.
Lugupidamisega, saarlane.
Lugedes seda kuulutust jäi silma nõue kõrgharidusele.Olen seda väga palju tähele pannud,et otsides lihtsat müügimeest või muule admistratiivsele kohale inimest PEAB meil olema kõrgahridus.Kui oleks vaja mehhaanika inseneri siis saaks aru,aga müügi juures see ei ole abiks,pigem äkki jääb mõni hea pakkumine saamata.Müügi oskus on inimese loomuses olemas või seda ei ole ja kõik.Seda ära tunda on väga raske.Teada saad seda tavaliselt katseaja teise-kolmanda kuu möödudes,kui inimene on ennast valdkonda sisse elanud.
Mul on hea näide paarist inimesest.Üks oli palju aastaid olnud toiduainete alal müügiga tegelev inimene.Vahetades töökohta sai ideaalselt hakkama ülikalli magamistoa mööbliga ja täna on müügialal finants valdkonnas tubli tegija.Ja tal on nõukaaja lõpust põllumajandus-loomakasvatus alane tehnikumi haridus.Teine tuttav on ühes suures elektroonika müügiga tegelevas ettvõttes osakonna juhataja ilma kõrgharidusetta ja seda peale 3a seal töötamist.Müüginumbrid on tal megad.Tema käive on suurem kui teisel ja kolmandal kohal olevate tegelaste käive kokku.
Ma arvan,et need inimesed müüks mõlemad ka hüdraulikat kui vaja,aga ainult kõrgahridus(kui ei ole just hüdraulika valdkonnast) ei anna seal midagi.Pigem huvi mehhaanika vastu+müügioskus ja ei enamat.
Kuna ise tegelen ka aegajalt personali otsinguga,siis vaatan samuti konkurentide otsinguid ja vaata et isegi laomehe kohale tahetakse vahel kõrgharitud inimest.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.