Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Macintosh kirjutas:
urmas66 kirjutas:
Macintosh kirjutas:

Kas seadus seab liiklusõnnetluse menetlemiseks tähtajad? (kindlasti seab) Kui pikad need on?
Kas keegi teab viidata protseduuri nõuetele ja tingimustele?

2013 aastal oli minul juhtumi menetlemise ajaks 2 aastat.Seda siis politseis.Kindlustustes on lühemad tätajad,kui ei ole politsei uurimist antud juhtumis.Aga kui on,siis ootab kindlustus ära politsei või kohtu otsuse.Mina ootasin süüdlase poolt tehtud vastu väite,politsei otsuse kohta, kohtule ära ja alles siis korvati kahju.Aega kulus a´1,5 aastat

Kõlab jaburalt. Ma soovin otsuse kätte saada ja oma eluga edasi minna (või vaide esitada; tulenevalt sellest, mida otsustatakse). Menetlejaga kontaktisaamine on mission impossible laadi ettevõtmine. Tegelikult väga vahet pole, kui kaua politsei asja menetleb, mul on vaja, et kindlustus otsuse vastu võtaks. Viimane aga ootab politseilt vastusts, sest teine osapool end süüdi ei tunnistanud.

Ma olin sama asjaga hädas ja vastuse sain tavaliselt,mitte menetlejale otse kirjutatedes-helistades,vaid politsei üldmeilile saates.Politseist öeldi mulle korduvalt,et kindlustus ei pea ootama nende ostsust ja võib ise ka otsuse ära teha,aga RSA-tänane PZU ei võtnud vaevaks seda teha ja kõik.Politsei sai ajaga hakkama nii aasta ja 2 kuuga,mille süüdlasest kaak edasi kaebas ja kohtuga läks veel paar kuud.juhtus asi oktoobris ja ostsuse sain ülejärgmise aasta aprillis-mais vist.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Mine “Ajaviiteks...”