Räägiks petturitest ja privaatsusest. → Re: M:iPhone 6
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Re: M:iPhone 6
Black kirjutas:Kui minagi selles õlleteema kommenteerija isiku avaldamises positsiooni väärtarvitamist nägin ja seda seal ka mainisin, siis hetkel oleksin Mac'i poolt isegi siis, kui ta selle nime profiilis olevast emailist tuletanud oleks.
Njah alati on võimalus, et soultraini info ei tulnud seekord sealtmööda ja ma ei kaitse kindlasti Soultraini hetkel vaid lihtsalt kuidagi Déjà vu moment tekkis ka mul.
Ma samuti ei saa aru miks mu postid kadusid, kui ma seda mainisin seal õlleteemas samuti. Siiamaani närib see, et adminid käivad "privaatse " infoga omavoliliselt ringi. Selle asemel, et Mac oleks vabandanud ja viga tunnistanud, muutis Mac oma esijalgset postitust vaikselt ja Piipz astus lavale ja kukkus ähvardama ja poste kustutama.
Niih nüüd öeldud mis südamel. Ja ei ole ma siin enda pärast mures, mu kasutaja on pärisnimega, olen korduvalt oma tel. numbrit jaganud ja paljudega isiklikult tuttav. See tähendab, et ma ei hooli enda isiku privaatsusest antud juhul, et vingun. Asi on põhimõttes ja eetikas. Ja kui nüüd on imestus, et kuidas see jama pinnale ujub jällegi, siis oleks ju loogiline järeldus, et see ei saadud korrektselt lõpetatud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.