Räägiks petturitest ja privaatsusest. → Re: M:iPhone 6

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Re: M:iPhone 6

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Ma täpsustaks, need andmed ei ole foorumist pärit, vaid viide on pigem tingitud kasutaja varasemast tegevusest ja ilmsiks tulnud kasutajate omavahelise infovahetuse käigus.
Ma olen kasvõi foorumi surmani Mäki liigutuse poolt, kui see sinna välja peaks viima.

Jälgime väga rangelt kasutajate andmete hoidmise reeglit (jah, üks eksimus hiljuti oli, just suhtkoht sarnane juhus, nagu Trolli Maxima näide), kuid sama rangelt hoiame foorumit petturivabana ning leiame, et see käik oli vägagi õigustatud.
Moded on ka inimesed ja teevad vigu, ma veelkord toonitaks, mode on täpselt samasugune kasutaja edasi nagu ta enne modeks saamist oli, tal on rohkem õiguseid sellepärast, et tema nimele on võimalik ka pilt juurde panna.
Troll, saan su murest aru, kuid bännimine tänapäeva IT maailmas on suhteliselt kasutu tegevus. Vähegi IT teadlik inimene saab esineda 20 erineva kasutajana nii, et keegi aru ei saa.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”