Räägiks petturitest ja privaatsusest. → Re: M:iPhone 6
Re: M:iPhone 6
Aga äkki soovis palgast osta või soovis keegi lähedane seda hoopis soetada, kes ei ole foorumiga seotud. Huumorimehed ausalt. PS eile käisin poes leiba ostmas, täiesti oma raha eest, isegi müüdi vaatamata "meedias" räägitule
Veelkord edit: keegi tark suutis ära kustutada ka postituse, kus "seltsimees Nigula" pakub väga soodsalt veini, ei küsi sellest ettemaksu, ei ole vanaema õunest keedetud peet vaid on korrektne toode üle 50% odavamalt kui poehind samal asjal on ja nõus isegi koju ja kontorisse kohale tooma., sest hr Nigula endiselt toob alkoholi maale ja kui kellegil on vastupidiseid tõendeid, siis jagagu ka minuga neid palun. Lihtsalt märkus sellest, et kui paar aastat tagasi sama pakkusin, siis oli mu postkast punane soovijatest, kuna vahepeal on lollustega tegeletud, siis isegi antud lehekülje moded, kellel mitte ühelgi pole minuga konkreetset seost, miinust, tehingut ega midagi, lahmivad süvenemata asju. Või nt hr Macintosh tahab väita, et ei ole minu käest alkoholi ostnud või tahab ta nt väita, et maksis mulle raha ette ja veini ei saanud?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.