Räägiks petturitest ja privaatsusest. → Re: M:iPhone 6

Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Re: M:iPhone 6

Lugemata postitus Postitas efendi »

Troll, sa oled juua täis v?
1) Peaksime pealt vaatama kuidas kodanik kellegi üle laseb järjekordselt?
2) Sellest seltsimehest kirjutas ka meedia pikalt-laialt, vaevalt see talle omale üllatus on, et paljud tema kangelastegudega kursis on.
3) Ma küll ei tea, et moded mingeid isiklikke andmeid kuskilt näevad (kui näevad, siis palun õpetage mind ka neid vaatama palun)

Ma saan muidugi tegelikult aru, et tõenäoliselt on sm Nigula ise selle trolli nime taga :P

Spoiler
Troll kirjutas:

Kas tõesti ei tohiks keegi siin foorumis kasutajat oma reaalsete andmetega teha? Kunagi ei tea, millal mõnele modele su post ei meeldi ja kohe uuritakse järgi, kes sa oled - äkki saab kuidagi ära panna. Olen ka varem näinud, kuidas moded kuritarvitavad siin foorumis enda ligipääsu antud andmetele ja teevad need siis avalikuks... Hea töö kutid :wack:

Midagi reeglitest kah siis

Kasutajana nõustud sa, et kõiki sinu poolt sisestatud andmeid hoitakse meie andmebaasis. Kuna seda teavet ei avalikustata ühelegi kolmanda osapoole inimesele ilma sinu nõusolekuta, ei kanna veebihaldur, administraatorid ega moderaatorid vastutust ühegi häkkimiskatse eest, mis võivad andmeid ohustada.

Pange siis sinna ka kohe suurelt kirja a la " *Võime teie nime iga hetk avalikustada" vms. (togi)

PS. pole antud isikuga kuidagi seotud.

edit: Ei õigusta kuidagi antud indiviidi käitumist, aga foorumi moded ei tohiks selliseid andmeid suvaliselt välja anda.

i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”