VARASTATUD BUELL

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Postitusi: 2456
Liitunud: 04 Okt 2004, 15:51
Asukoht: Tallinn, Hiiu/Pääsküla
Tänatud: 198 korda
Kontakt:

Re: VARASTATUD BUELL

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

franz125 kirjutas:

Ausalt öeldes läheb see politsei tampimine liiale.ükskõik mis rikkujaid kuskil vahele võetakse on hala lahti-rikutakse inimõigusi,kas neil muud pole teha,ainult trahvivad jne.Siis kui midagi kelleltki ära virutatakse siis kisa lahti-miks võmmid midagi ei tee.Aga keegi äkki selgitaks mida konkreetselt politsei tsikli varguse puhul tegema peab?Kapo ja Kripo peavad võtma üksteisel käest kinni ja kammima alates lõuna piirist mereni välja või.Sellest ratta vargusest ei jää ju midagi maha.Konstaabel küsib elanikelt kas nägid midagi.ei näinud ja ongi kõik,rohkem ju polegi midagi teha.Kui just mingit varaste jõuku jälgima ei hakata või seda regada ei üritata.

Ei lähe küll kahjuks Buelliotsingu teemasse aga ma ei saa siin jätta mainimata, et Politsei vastu minu usaldus küll väga madal on. Kui oled omal nahal läbi elanud olukorra, kus pood tühjaks viiakse, kahju on 160 000 krooni ja politseil oli teada varga nimi, isik ja asukoht, ning uurija oli vestelnud vargaga ning väitis, et me ei suuda teda "asetada" kuriteopaigale (sõrmejäljed puuduvad) ja sellise väikse kahjusummaga uurimine on riigile ressursi raiskamine, siis millisel moel peaks olema usaldus? Jah - kui mult varastati kunagi 5000 krooni maksev Ford Sierra, siis mõistusega saan aru, et selle leidmisesse ei pea eriti panustama aga minu ja firma jaoks oli 160 tuhat ikkagi tollal paras löök. Ja siis on kõik kandikul ette laotud ning Politse poolt ei tule mingit aktiivsust. Lõpuks paar aastat hiljem kuulsin linna pealt tuttavate käest infot, et mõned asjad (paar jopet ja mõned kiivrid) on leitud ning kui helistasin Politseisse, siis öeldi, et on jah siin mingi must kilekott asju täis. Vaatame järgi - jah, tõepoolest on need Teie omade sarnased. Tulge Rahumäe teele ja tõestage, et need on Teie omad ning tagastame ja siis muutub kahjunõue varga vastu väiksemaks.

Mis puutub õnnetusse Buelli, siis eks hoiame silmad lahti - pole just pärid Honda Hornet, mida sadades ringi vurab...

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Varastatud mootorrattad/ Stolen motorcycles”