Hälvik-autojuhid
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: Hälvik-autojuhid
Hurt kirjutas:Pole selveri klient ja ka kursis kuidas nende selve ekspress töötab aga ma kaldun arvama, et tegu on kahe eraldi teenusega. Kassad klientidele ilma selve ekspressita ja kassad selveeksressile ja sellisel juhul on kaks eraldi järjekorda ja võrreldamatud asjad. Mina rääkisin kassajärjekorras ette trügimisest. Foori taga ei ole ju ka kahte järjekroda, et üks autodele ja teine tsiklitele. Tundub loogiline?
Mis puutub foori tagant kiiremini startimisse, siis ma julgeks väita, et harju keskmine rattur ei ole stardis nobedam kui üks kõik mis automaatkastiga autojuht kes roolis telefoni ei näpi ja rohelisega hiljaks ei jää. Kiirendus on jah rattal parem.
Mina näiteks sõidan linnas kuni 60km tunnis ehk +10. alati foori juurest kiirendan ka 50 ja kopikaid, mitte nui neljaks kas või 80+ aga et saaks kõrval oleva auto ette. Küll ja küll on juhtumeid kus kõrval real olev tsikkel peale seda kui ma olen 50 saavutunud minust mööda tuhiseb.
Läheb küll teemast juba välja aga Selveri näide on võrreldav küll. Mõlemal juhul on eesmärgiks osta poest kaupa. Tasumine selle eest on aga igaühe enda teha, kas seista järjekorras või kasutada Express maksmist. Sama liikluses, kas sõita autoga või tsikliga. Ma siinjuures veel lisan et ei ole suurem splittija ning enamasti seisan ka mina rivis ja ootan. Tänane minu toodud näide aga ületas piiri et siia kribama hakata, kvalifitseerus kui eriti arusaamatu käitumine...
Samas paar asja veel, seisev auto kes hakkab rivis manöövreid tegema pole ise ka päris puhas ja seda tegelikult teha ei tohiks. Proovi sõita mööda maanteed ning vänderdades oma raja piirides sõita patrullist mööda. Heal juhul pääsed manitsusega.
Teiseks ei ole ma näinud kedagi, kes blokeeriks jalgratturit möödumisel. Eks ta kokkuvõttes juhi suhtumise küsimus ole.
Kokkuvõttes, oleks meil vähemalt päälinnas rohkem rattureid oleks ka vähem ummikuid.
Kena sügise jätku kõigile
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.