Matkaratast ???

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Urmas79
Tsikkel: IZ,Jawa,GSXF,R1,XL1000
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 14 korda

Re: Matkaratast ???

Lugemata postitus Postitas Urmas79 »

Üks 2008 aasta Varadero on hetkel silmapiiril. Selle nädala jooksul üritan minna ja proovisõidu teha. Kas on midagi, millele erilist tähelepanu pöörata? Antud isendil läbisõitu 39000. Kolm kohvrit küljes, rauad küljes, ketiõlitaja automaatne, kätesoojendused, Öhlinsi tagaamort.

Viimati muutis Urmas79, 28 Sept 2015, 21:32, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

rannamees
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 414 korda
Tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas rannamees »

Kiilukas kirjutas:

Nüüd oleks küsimus, kuidas V-Strom, Varadero ja GS tagaistujale on? GS-i puhul on muidugi hind ka selline kahtlane? :wack:

Soovitus on täpselt sama, nagu sõitjalegi. Tagaistuja kaasa ja koos rattaid proovima. Midagi saab muuta, midagi ei saa ja kuna kõik rattad on veidi erinevad ja tagaistujad on väga erinevad, siis objektiivse vastuse annab ainult proovimine.
PS. Minu tagaistujale meeldis TDM

Pilt
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Kiilukas kirjutas:

Üks 2008 aasta Varadero on hetkel silmapiiril. Selle nädala jooksul üritan minna ja proovisõidu teha. Kas on midagi, millele erilist tähelepanu pöörata? Antud isendil läbisõitu 39000. Kolm kohvrit küljes, rauad küljes, ketiõlitaja automaatne, kätesoojendused, Öhlinsi tagaamort.

Eks ikka üldine tehniline seisukord.Ma mingeid tüüpvigasid ei oska küll välja tuua.Mida ma veel Varaderol väga hindan on head tuled.Paremad kui mõnel uuemal autol.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige

rannamees kirjutas:
Kiilukas kirjutas:

Nüüd oleks küsimus, kuidas V-Strom, Varadero ja GS tagaistujale on? GS-i puhul on muidugi hind ka selline kahtlane? :wack:

Soovitus on täpselt sama, nagu sõitjalegi. Tagaistuja kaasa ja koos rattaid proovima. Midagi saab muuta, midagi ei saa ja kuna kõik rattad on veidi erinevad ja tagaistujad on väga erinevad, siis objektiivse vastuse annab ainult proovimine.
PS. Minu tagaistujale meeldis TDM

Minu tagistuja vajus TDM-iga mulle koguaeg selga,aga Varaderoga seda polnud.Võtsin Varadero sadula maha ja tegin TDM-i oma selle järgi ümber.Üldpikkus on sadulatel suht sama, +- mõni sent.Ja nüüd meeldib naisel ka seal sama hästi istuda.Meie pere Varadero on lihtsalt natuke vanaks jäänud ja TDM palju paremas seisus,selleks saabki reisitud TDM-ga.Samas TDM vajas uut klaasi,käekaitsmeid,kohvriraudasid ja veel nipet näpet,et matka-reisi kõlblikuks saada.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Varadero?

Kuna ühega nats kokkupuuteid siis:
Pingeregulaator-väga lollaka koha peal, kontrollida saad visuaalselt, ega kuskilt korpus pragunenud vmt pole
Bensupump-ei oskagi öelda, kuidas kontrollida aga tundub "kuluosa" olevat

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige

Varadero bensupump kipub minu arust ära lõppema vähesest kasutamisest ehk seismisest.On meie rattal ka see ära vahetatud eelmisel aastal,aga ei julgeks küll seda otseseks probleemiks pidada.Maksis mingi 180+.
Probleem nägi välja nii,et paaril kevadel ei tahtnud enam käivituda ja siis hakkas aeg ajalt lihtsalt sõiduajal välja surema,aga läks hetke pärast jälle käima.Aga seda tegi vahel harva üsna pika aja jooksul üksikutel kordadel, enne kui lõplikult ära kooles.

ML-Transport AS

imps.74
Tsikkel: ktm 300 exc

Lugemata postitus Postitas imps.74 »

Kas keegi v-strom 1000-st lähemalt räägiks.On mingeid tüüpvigu,mida peaks ostmisel jälgima ja ehk midagi veel.Oskab keegi öelda kas sv aju sobib dl-ile?

Lihtne tehe:4x6=1 x nädalas
Kasutaja avatar

Enn
Tsikkel: Yamaha Super Tenere XT1200 ZE
Tänanud: 27 korda
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas Enn »

mina kaaluks ka uut V-strom 650. Nüüd, kus hooaeg läbi, võib uue mingi alla 7000 € eest Ramost kätte saada küll. Uskumatult hea minek nii üksi kui kaksi ja kurvilisel teel palju kergem (kiirem) kui Yamaha FJR 1300. Lisaks veel väga töökindel, olematu vibra ja säästlik.

n

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

Avastasin just, et olen kolme hooajaga oma 1998 aasta TDMile peaaegu 30 000 kellale juurde sõitnud. Ja vahetanud pole peale regulaarsete kuluartiklite sisuliselt mitte midagi. Ainult ühed rattalaagrid said natuke ootamatult otsa. Wingracki ja kohvrid ostsin ka juurde.
Nagu juba mainitud, siis kõrgem tuuleklaas ja käekaitsmed/karterikaitse ja välja tuleb täitsa asine matkaratas. Noh, mul pole nimetatud lisadest ühtegi muidugi :mrgreen:

Kasutaja avatar

w5l1k9
Tsikkel: 100% puhas rõõm

Lugemata postitus Postitas w5l1k9 »

Kiilukas, kui pikad (aeg, km) su matkad tavaliselt on?
Kus kohast alustad ja mis suunas või mis oleks tüüpiline sihtpunkt?

"Never listen to people who don't like you"
Kasutaja avatar

Teema algataja
Urmas79

Huvitav, mis Sa selle teadmisega peale hakkad, kuhu ma matkata kavatsen? Aga kui väga huvitab, siis Nordkapp on käimata, Norra tahaks suvel rattaga läbi sôita ja môned sugulased Münchenis ootavad ka külastamist. Aga eks aeg näitab.

Kasutaja avatar

w5l1k9

Kiilukas kirjutas:

Huvitav, mis Sa selle teadmisega peale hakkad, kuhu ma matkata kavatsen? Aga kui väga huvitab, siis Nordkapp on käimata, Norra tahaks suvel rattaga läbi sôita ja môned sugulased Münchenis ootavad ka külastamist. Aga eks aeg näitab.

Oletame, et sa sõidad peamiselt Euroopas ja vahest ka Skandinaavias. Heal juhul teed aastas 2 sõitu aga pigem vist 1.
Kas sellisel juhul on selleks tõesti mõtet ratas osta? Äkki oleks kavalam hoopis rentida seal, kuhu lähed või mõnes sihtkoha naaberriigis.
Lendad kohale, laed kola rattale ja naudid 2-5+ päeva kauem kohaliku elu.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige

w5l1k9 kirjutas:
Kiilukas kirjutas:

Oletame, et sa sõidad peamiselt Euroopas ja vahest ka Skandinaavias. Heal juhul teed aastas 2 sõitu aga pigem vist 1.
Kas sellisel juhul on selleks tõesti mõtet ratas osta? Äkki oleks kavalam hoopis rentida seal, kuhu lähed või mõnes sihtkoha naaberriigis.
Lendad kohale, laed kola rattale ja naudid 2-5+ päeva kauem kohaliku elu.

Kas sa nagu selle peale ei ole tulnud,et mõned inimsed matkavad rattaga sellepärast,et meeldibki rattaga sõita.Ja vahepeal kodus olles oleks nagu ka tore rattaga sõita.Üleüldse ei ole mootorattaga matkamine ja selle omamine majanduslikult mõistlik ettevõtmine.See eest ,aga kui saad kas või ühe reisi teha, on äri minu jaoks suure kasumiga tehtud.

ML-Transport AS
Kasutaja avatar

w5l1k9

Mõte selles, et kui inimesel on näiteks plaan Itaalias matkata ja on varem seal pool Saksamaad juba käinud, milleks seda Läti-Leedu-Poola-jne otsa ikka nühkida. Ma ise oleks sinna ja tagasi sõidu peale kuluva aja kauem Itaalias või mis iganes see sihtkoht ka on. Pole ju väga keerukas mõttekäik...

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige

w5l1k9 kirjutas:

Mõte selles, et kui inimesel on näiteks plaan Itaalias matkata ja on varem seal pool Saksamaad juba käinud, milleks seda Läti-Leedu-Poola-jne otsa ikka nühkida. Ma ise oleks sinna ja tagasi sõidu peale kuluva aja kauem Itaalias või mis iganes see sihtkoht ka on. Pole ju väga keerukas mõttekäik...

Ei olegi mingit mõtet asjal,lihtsalt rattaga sõitmiseks ei pea olema konkreetne riik või mida iganes,kui lihtsalt meeldib rattaga sõita.Paned omale sihiks nö lõpppunkti ja annad minna.Kui ma tahan konkreetselt Itaaliat nautida ,siis lähen üldse lennukiga sinna ja võtan rendi auto.Mainitud Nordkappi on autoga kordades mugavam ja võibolla ka odavam minna.Aga see ei kaalu üles mõnu rattaga SÕITMISEST.

ML-Transport AS
Kasutaja avatar

rannamees
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 414 korda
Tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas rannamees »

w5l1k9 kirjutas:

Oled Itaalias ratast rentinud ? Palju säästsid, võrreldes oma ratta kuludega? Kindlustused, rendid, lennukipagas jne?

Pilt
Kasutaja avatar

Teema algataja
Urmas79

Mul ei ole ratast vaja ainult 1-2 ks matkaks aastas. Sõidan niipalju, kui on aega ja Ilma. Sel aastal sain kahe ratta peale kokku ca 7000 km. Rohkemaks polnud lihtsalt töö kõrvalt aega.

Kasutaja avatar

Kalts
Tsikkel: TDM900, CRF250L
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Kalts »

Keegi kiitis Varadero esitulesid. Ei saa ütlemata jätta, et DL650 esituled on samuti väga head,
palju paremad kui TDM900 omad, mis siis veel 850 4TX seasilmadest rääkida :) Isiklik kogemus
puudub, aga netikommentaaride järgi peab rahvas DL650 esitulesid üheks parimateks.

DL650 on hea reisuratas, selles pole kahtlust. Kuid jään siiski arvamusele, et DL650
mootor jääb kahe sõitjaga + kola üsna lahjaks. See on isiklikust kogemusest, ma pean
naise DL650 isegi üksi sõites lahjaks. Möödasõidud maanteel kohvritega koormatud
TDM900 ja DL650-ga pole küll päris öö vs. päev, aga vahe on suur. Kahekesi seda enam.

Eks oma perse on kuningas ja ära kaassõitjat ning kindlasti ka kohvreid maha unusta.

--
Vallo

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

No vat mis siin nüüd välja tuleb.
Mees tahab ratast osta, aga lõpuks tehakse selgeks, et osta parem auto :D

Kasutaja avatar

KIBU
Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 79 korda

Lugemata postitus Postitas KIBU »

Mainitud Nordkapi reisi valguses tuleksin veelkord tagasi ratta võimsuse, kui olulise teguri juurde. Meenus enda tripi ajal kogetud möödasõidud kus vahest soovisin et rattal oleks 100kw asemel tiba rohkem olnud. Fjordide kaldail kulgev kurviline tee mis oli kohati matkaautosid ja haagissuvilaid täis lisaks väga kiiresti sõitvad kohalikud rekkamehed. Kui oled näiteks paar sada E6 -te mööda juba alla sõitnud ja tahad E8 peale saada kuna mägiteest on lihtsalt isu täis vms jääb siiski üle ainult edasi rühkida kuna kuhugi keerata ei ole sest paremal on meri ja vasakul mägi ja kuradi vilets oleks siis haagissuvilate vahel nende tempos edasi triivida nagu tigu mööda märga m...i sest su ratas lihtsalt ei jõua ohutult eessõitvast haagissuvilast või rekkast mööda. Tegelt ega jah matkamiseks ei ole võimast ratast vaja aga piisav jõuvaru teeb tsiklisõidu lihtsamaks ja turvalisemaks. Mugavamaks.
Maanteedel sõitmiseks vaataksin mina ikkagi päris maantee matkarattaid nagu näiteks PanEuropa, bemmi RT, LT, võibolla ka GT ja Yamu FJR. Enduurolaadsetest ainukese tuulekaitset pakkuvana ainult ehk GSAdventure. Eks iga tsikliga saab matkata aga miks mitte osta selline mis konkreetselt selleks tarbeks ehitatud on !? kõikide oma mugavustega nagu tempomaat, rutska ja istmesoendused, tuule ja vihma eest kaitsev gondel jne. Ma ise olen kah matkaratta otsinguil ja jõudnud vaagimisel sinnamaani et kui siis juba. Kuna lähiaastatel ei ole plaanis kõvakatteta teid mõõta rohkem kui juhus annab ja lühikesed telkimispaiga otsingud siis matkaenduuro tundub ebamõtekas. Kui kunagi kõvakatteta teed plaani tulevad siis 650-800 cc, alu kohvrid, kodarveljed ja suur esiratas.

5248653
Kasutaja avatar

w5l1k9

Kiilukas kirjutas:

Mul ei ole ratast vaja ainult 1-2 ks matkaks aastas. Sõidan niipalju, kui on aega ja Ilma. Sel aastal sain kahe ratta peale kokku ca 7000 km. Rohkemaks polnud lihtsalt töö kõrvalt aega.

Linnas ja mööda kohalike teid sõiduks pole ju vaja mingit hullu kolakat matkaratatst.
Rentides on lahe on see, et iga kord saad peaaegu uue ratta ja/või uue mudeliga sõita.
Mis puudutab seda Itaalia näidet siis matk Itaaliasse ja matk Itaalias on minu arust 2 väga erinevat sõitu aga see selleks.

Kui sõita iga 1000 km kohta 100 viletsama kattega teel, siis peaks vist tõesti mõtlema selle peale, mis asfaldil mugavam (nagu KIBU soovitas).

Ja siit tuleb välja ka teine rentimise võlu - võtad ratta vastavalt matkale, mitte ei planeeri matka ostetud ratta piirides.
Saksa kiirteed või Aafrika kolkakülad... :bsmile:

PS! Samas, kui peamine eesmärk on aga hoopis kütust müraks konverteerida, siis pole ju lõpuks üldse vahet, kus või kuhu sõidad. :)

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

Alati on võimalus panna 2-3 ratast treilerile ja sõita ühe jutiga Itaaliasse ja sealt edasi ratastega.(kõige odavam ja kiirem) Või saata ratas treileriga/konteineriga ette ära ja siis ise odavlennuga järgi. (sama kallis kui ööbida 2-3 ööd+kütus/elamine)

Ja on ikka alles oma ratas ka igapäevaeluks.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige

Meil laos praegu Hispaaniast Soome teel olevad rattad ja "pakend" on väga lihtne.EUR alus ja 3 paari eurost koormavööd.Kõrgemale rattale võib panna paar alust ja need kruvidega kokku lasta,et paigas püsiks.Pärast ei pea utiliseerima ka midagis,sest need alused kõlbavad jälle kasutada.Muidugi nende ratastega ei sõida pikalt ka.
Aga see vedu on nii ja naa,sest teel kuhugi, on ka ju midagi.Ilusaid kohti, huvitavaid teid jne.
https://goo.gl/photos/GmetWBt9qog4Sj9f6

Viimati muutis urmas66, 02 Okt 2015, 09:36, muudetud 2 korda kokku.
ML-Transport AS
Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 222 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

Ilus hall telliskivi märk kas mul ainult või?

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Kasutaja avatar

w5l1k9

franz125 kirjutas:

Ilus hall telliskivi märk kas mul ainult või?

Urmas, su piltidega on mingi jama ja mitte ainult siin postituses.
Kasuta näiteks http://imgur.com, kontot vaja pole, genereerib siin foorumis toimiva koodijupi ning ei hakka peale kolme pildi kuvamist telliskive näitama. :bsmile:
(tegelikult võiks admin liikmete abistamisega tegeleda, mitte sellist muda loopida) (togi)

nilsleven
Tsikkel: HD Dyna 96ci | Iron 883
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas nilsleven »

Kui pole plaanis metsas või mägedes ringi konnata, siis ma ei soovita matkaendurosid. Bahni on nendega ikka tegelikult suht m*nnis lükata. Turbulents, vibra jne. Jah, nad näevad matšod ja ägedad välja, aga kui on soov teha päevas 1000km, siis on olemas palju sobivamaid riistasid, nagu nt R1200RT. Ehk siis tee tšakrad lahti ja kaalu ka selliseid mahedama imagoga pille. Nad on praktilised.

rannamees kirjutas:

Kõigepealt soovitaks minna kuhugi motopoodi ja kõigil ratastel sadulas istuda. Kui hästi räägid, saad ka väikse proovisõidu teha. Erinevused ei ole küll suured, aga siiski- oma tagumik on kuningas ja mõni suht pisiasi võib üsna häiriv olla.

See on sageliesinev väide, mis tundub intuitiivselt õige, aga millega ma ei ole nõus. "Oma tagumik on kuningas" tunde järgi valitakse rattaid, mis sarnanevad su eelmisele rattale ja/või on kerged harjuda. No see on umbes nagu et "trennis tee neid harjutusi, mida on lihtne teha" ei ole väga hea soovitus. Paljud väga ägedad rattad on suht kapriissed ja tahavad omajagu harjumist saada, nt kasvõi Triumphid, eriti minu arust just Tigerid on esimesel hetkel üsna emased, aga siis hakkavad meeldima.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige

Panin lingi ehk on nüüd näha?Pärast vaatan seaded üle,need on mingi Google uuendamise käigus vist muutunud.Kunagi olid ikka pildid nähtavad.

ML-Transport AS
Kasutaja avatar

Teema algataja
Urmas79

Sai siis eile õhtul seda Varaderot vaatamas käidud. Mingeid ebatavalisi asju silma ei hakanud, kahtlaseid kolinaid ka polnud, mõni kriim siin-seal. Proovisõidu tegin ära, suunurgad kõrvade juures :D , ja teatasin müüjale, et mina siit enam maha ei tule. Jäi ainult ülekanne vormistada ja paberid täita. Ainukene negatiivne asjaolu oli see, et see ratas mulle kaubiku kuuti muidu ei mahtunud, kui pidi esiklaasi ja peeglid küljest kruvima. (togi)
Nii, et sel aastal väga suuri sõiduplaane enam ei pea, aga uuel hooajal uue hooga :wack:
Tänud siis kõigile, kes võtsid vaevaks nõu anda ja ka neile, kes oma ratast pakkusid.

Kasutaja avatar

Luik
Tsikkel: Honda CRF1000L DCT
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Luik »

Tere,

kuna esialgne postitaja sai oma probleemi lahendatud ja ratta kätte (õnnitlused :bsmile: ) siis võtsin nõuks teema kaaperdada :) Olen nimelt täpselt sama probleemi ees. Mul eeltingimused küll vähe teised, nii et varasemad soovitused mulle päris otseselt ei sobi. Kuigi ka nendest oli kõvasti abi.

Ehk siis teemaks samuti matkaratta valik. Tegelikult küll mitte ainult matkaratta - kasutan ratast hooajal pea igapäevaselt ja näiteks sellel aastal tuli kokku ca 13 000 km, millest otseselt matkates ehk 8000. Igal aastal teen ühe suurema ringi ja mõned väiksemad kähkukad. Üritan vahel võimalusel ka kruusateedele keerata, aga ausalt öeldes pole see Euroopas viimasel ajal eriti õnnestunud - no ei ole enam kruusateid kuskilt niisama lihtne leida :) Kogemust nii 10+ aastat ja sõidan ainult üksi (ilma seljakotita). Pikkust 176 cm, suht lühikesed jalad (säär 31") ja kaalu 74 kg.

Senimaani olen sõitnud Honda NTV650 ja NC700X-ga. Ühe matka teinud ka Transalpiga (XL600V), muude ratastega väga napilt. NC700X-ga olin tegelikult vägagi rahul aga sel aastal sai Passo Stelviol temaga avarii üle elatud nii et tagasi ta küll mind tõi aga kindlustus kandis ratta maha. Sellest ka vajadus uue ratta järele. Esialgu oli kindel plaan osta NC750X aga nüüd olen hakanud natuke kahtlema. Põhjused siis sellised:

• Kiirteedel jäi 38 KW ikka natuke napiks vaatamata heale väändele. NC750X-l on küll paar KW rohkem aga kas sellest piisab ...
  • Tuulekaitse võiks olla parem (vaatamata minu rattal olnud laudavärava suurusele tuuleklaasile)
  • Taastamistööde (varuosade) hinnapakkumine võttis silme eest mustaks - kui oleks ise pidanud maksma siis oleks ikka lahinal nutnud

Ehk kokkuvõttes olen teinud sellise listi oma soovidest:

• Korralik tuulekaitse
  • sõiduasend, sadul jms, mis võimaldavad vajadusel läbida päevas 700-800 km (ca 10-11h) või isegi enam
  • Ratas, mille ümber kukkudes ei pea panka röövima minema
  • Piisavalt KW, kui tekib vajadus kiirteid kasutada
  • Millega ka linnas liigelda oleks OK - ei oleks liiga raske ja halva manööverdusvõimega (ega põllumajandustehnikalt pärineva käigukastiga nagu seda on NTV650)
  • Võimalikult töökindel ja probleemivaba aga ei pea olema uus
  • Hinna poolest max samas suurusjärgus NC750X-ga - 6000€ kanti

NC700 oli mulle tegelikult täpselt paraja suurusega, nii üldmõõtudelt kui ka oma 830 mm sadula kõrgusega. NTV 650 on natuke väike (sellega sõidan praegugi) ja Transalp oli natuke liiga kõrge. NC700 oli küll ca 220 kg aga oma madala raskuskeskmega tundus palju kergem (kui näiteks ca sama raske Transalp) ja äärmiselt mugav. Oluliselt raskemat ratast väga ei tahaks, Crosstourer tundub selgelt juba natuke liig üksinda sõitmiseks.

Et mis siis arvate - mis rattaid mul tasuks proovima minna ja neile võimalus anda? Benchmark on siis arvatavasti ikkagi NC750X, mille ma kevadel ära ostan juhul, kui ükski teine ratas ei suuda panna endasse armuma :)

Tänud ette.

Sõidan ja eriti ei mölise.
Kasutaja avatar

Riggs
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Riggs »

Kas avariilie ratas alles :P?

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”