Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Suzuki DR-Z
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 63 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Kas keegi on enda 2t pilli proovinud kaitsta/töödelda mingite nano lisanditega?
http://nanokaitse.ee/kuidas-tootab/
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
tito kirjutas:Kas keegi on enda 2t pilli proovinud kaitsta/töödelda mingite nano lisanditega?
http://nanokaitse.ee/kuidas-tootab/
MMS
-
mx77 kirjutas:MMS
Ei ei kloori see ei sisalda ja tehnikakõrgklool ka mingeid katseid teinud, julgeks vabalt lapsele sisse sööta
Mulle eile sae müüja rääkis, et maru fäänsi värk
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Mis Eston Kohvril kohvrites oli, kui üle silla tuli? Läks ju kaks kätt taskus Venemaale.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Kontakt:
tito kirjutas:mx77 kirjutas:MMS
Ei ei kloori see ei sisalda ja tehnikakõrgklool ka mingeid katseid teinud, julgeks vabalt lapsele sisse sööta
![]()
Mulle eile sae müüja rääkis, et maru fäänsi värk
Eks sa proovi ära ja anna meile ka teada.
Kunagi ma sellel teemal ühe õlifirma laboripealikuga rääkisin ja tema jaoks oli see teema suur huumor. Õlifirmad kulutavad päris suuri summasid oma R&D osakondades ja ikka tuleb järsku kuskilt metsas mingeid tüüpe, kes mingi imeaine on valmis saanu, mis lahendavad pea absoluutselt kõik mured. Need käivad lainetena - mingi hetk nad unustatakse ära ja siis tuleb jälle keegi uus oma mega-hüper-nano tootega välja.
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Loff kirjutas:Mis Eston Kohvril kohvrites oli, kui üle silla tuli? Läks ju kaks kätt taskus Venemaale.
Äravõetud EURide vastu kompensatsiooniks saadud rublad.
-
mx77 kirjutas:Eks sa proovi ära ja anna meile ka teada.
Kunagi ma sellel teemal ühe õlifirma laboripealikuga rääkisin ja tema jaoks oli see teema suur huumor. Õlifirmad kulutavad päris suuri summasid oma R&D osakondades ja ikka tuleb järsku kuskilt metsas mingeid tüüpe, kes mingi imeaine on valmis saanu, mis lahendavad pea absoluutselt kõik mured. Need käivad lainetena - mingi hetk nad unustatakse ära ja siis tuleb jälle keegi uus oma mega-hüper-nano tootega välja.
No ma ise olen ka nende ainete suhtes pessimist pigem.... mõtlesin vahest keegi on teinud loomseid katseid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Ma leidsin sellise nano asja ,klaasidele kandmiseks.Tegin sellega üle auto küljeklaasid augusti algul ja kiivri visiirid,ning siiani toimib sama hästi nagu peale paigaldust.Ehk võrreldes mingi Turtle wax tootega ,mis kestab visiiril paar päeva on tegu väga hea tootega.Autot on pestud ikka kordi peale seda nii käsi kui masin pesus.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Kontakt:
Jah, mingis kohas on see nano-värk väga hea. Mul on ülikond, kah mingi nanotöötluse saanud, veepiisad jooksevad maha nagu hane seljast. Samas mootorisse ma küll seda asja ei valaks.
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Motoral'i kraami ja infot nende kohta saab vast Kauri käest.
Eks need Xado'd ja Motorup'id ja X-1R'id jne mingil määral ikka toimivad. Kui just materjali tagasi ei kasvata, siis mingi libedama kaitsekihi ikka saab. Samas on seda vist juba pea igas tehnikafoorumis sadade lk-de kaupa lahatud, küllap kuskil eespool siingi. Selle sae käimatõmbamisele pole vast mõistlik rohkem kütust raisata.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
mx77 kirjutas:Jah, mingis kohas on see nano-värk väga hea. Mul on ülikond, kah mingi nanotöötluse saanud, veepiisad jooksevad maha nagu hane seljast. Samas mootorisse ma küll seda asja ei valaks.
Ma esiklaasile ka ei pannud(head kojamehed ja korralik klaasipesu vedelik aitavad ilmselt sama hästi),aga kuna mul eelmisel autol olid küljeaknad selle töötlusega juba tehasest,siis see oli väga meeldiv asi.Peamine võlu on selles,et porisel ajal ei lähe küljeaknad isegi mustaks.Porine vesi läheb lihtsalt üle. Kiivril pole kahjuks veel vihmaga proovinud,aga küll leiame ka vihma üles.Esiklaasile peaks kellegi teise peal proovima,kui midagi paremaks teeks,siis võibolla paneks,aga kui ei meeldi,siis peab kaua,kannatma,sest väidetavalt peab kaua vastu see aine.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Mode
- Tsikkel: honda putukas :P
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 15 korda
urmas66 kirjutas:mx77 kirjutas:Jah, mingis kohas on see nano-värk väga hea. Mul on ülikond, kah mingi nanotöötluse saanud, veepiisad jooksevad maha nagu hane seljast. Samas mootorisse ma küll seda asja ei valaks.
Ma esiklaasile ka ei pannud(head kojamehed ja korralik klaasipesu vedelik aitavad ilmselt sama hästi),aga kuna mul eelmisel autol olid küljeaknad selle töötlusega juba tehasest,siis see oli väga meeldiv asi.Peamine võlu on selles,et porisel ajal ei lähe küljeaknad isegi mustaks.Porine vesi läheb lihtsalt üle. Kiivril pole kahjuks veel vihmaga proovinud,aga küll leiame ka vihma üles.Esiklaasile peaks kellegi teise peal proovima,kui midagi paremaks teeks,siis võibolla paneks,aga kui ei meeldi,siis peab kaua,kannatma,sest väidetavalt peab kaua vastu see aine.
Ma ise just turtle omat siiani autol kasutanud. Kindlasti proovin selle ka ära. Väga super lihtsalt autoga sõita vihma või sügisese ilmaga.
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Proovisin jupp aega tagasi mingit X-Ray nimelis ollust esiklaasil, tootjat kahjuks ei mäleta.
Ainult kiidusõnad, juba linnakiirusel 50km/h muutus kojameeste kasutamine mõttetuks.
Maanteel sain mtu korda korraliku hoovihma ja vesi lendas lihtsalt üle klaasi minema.

-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Olen kunagi kasutanud Loctite vedelikku nimega Glass Glaze (toimeaine vist teflon) ja hiljem Comma nanogeeli http://www.trustcarprice.com/2014/07/11/buoscw.jpg. Esiklaasil häiris mõlema vahendiga sama asi - kui kojamehed üle klaasi liiguvad, jääb neist hetkeks (sekundiks?) klaasile mingi vastik valge vine.
Kas keegi on Aquapel-i proovinud?
Kas on Eestis biolagunevat pesuvahendit millega saab sopase enduroka ja jalgratta puhtaks, paremini kui puhta veega, aga muru ära ei tapa? Mikidel on see Simple Green näiteks http://www.amazon.com/Simple-Green-1100 ... B0017D1GG6
https://en.wikipedia.org/wiki/Simple_Green
-
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
Küsimus seoses ratta väljalaskega. Üheksasajane karpapill, ostes oli küljes aftermarket sportpütt. Muidu olen igasugu sumpasaagimistele vastu olnud, aga nüüd tekkis puhtpraktilistel kaalutlustel tahtmine pütt lühemaks teha. Kui palju mõjutab nt poole lühem pütt mootori tööd? Vastusurve ju väheneb...iseasi, kui palju seda vastusurvet suure toruga sportpütis üldse on.
Pütt ise on selline:
Kõvem hääl pole eesmärgiks. Loodan, et päris kõrvulukustavaks ei muutu. Ei taha, et kukkudes liiga jalus oleks see pikk toru lihtsalt.
Ja siis huvitaks mind, kas selliseid vidinaid http://www.ebay.com/itm/MOTORCYCLE-R-G- ... 2c6c1ac3f2 kuskil mõistlikuma hinnaga ka liigub?
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
bitter kirjutas:Kas on Eestis biolagunevat pesuvahendit millega saab sopase enduroka ja jalgratta puhtaks, paremini kui puhta veega, aga muru ära ei tapa? Mikidel on see Simple Green näiteks http://www.amazon.com/Simple-Green-1100 ... B0017D1GG6
Gas'i poes oli kunagi kindalsti saada, tasub küsida.
-
- Kontakt:
bitter kirjutas:Kas on Eestis biolagunevat pesuvahendit millega saab sopase enduroka ja jalgratta puhtaks, paremini kui puhta veega, aga muru ära ei tapa? Mikidel on see Simple Green näiteks http://www.amazon.com/Simple-Green-1100 ... B0017D1GG6
Würthi survepesuritele mõeldud pesuvahend peaks olema bioloogiliselt hajuv. pesen oma krossikat ja väga rahul, eriti hea on selle spetsiaalse vahustusotsikuga peale kanda.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
See vist:
http://www.puuilo.fi/6416562206936/en
-
- Kontakt:
yeekim kirjutas:See vist:
http://www.puuilo.fi/6416562206936/en
seda võib ka kasutada, aga survepesuriga kasutamiseks Würthi mehed seda ei soovita, kuna on veidi paksema konsistentsiga kui see spets survepesuri pesuvahend ja ei pidanud nii hästi kaasa tõmbama. Ma siis mõtlen sellist juhtumit, kui kasutad survepesuri enda pesuvahendi doseerimissüsteemi.
-
- Tsikkel: B-12T
- Tänanud: 136 korda
- Tänatud: 71 korda
- Kontakt:
Küsimus seoses ratta väljalaskega. Üheksasajane karpapill, ostes oli küljes aftermarket sportpütt. Muidu olen igasugu sumpasaagimistele vastu olnud, aga nüüd tekkis puhtpraktilistel kaalutlustel tahtmine pütt lühemaks teha. Kui palju mõjutab nt poole lühem pütt mootori tööd? Vastusurve ju väheneb...iseasi, kui palju seda vastusurvet suure toruga sportpütis üldse on.
Mootori tööd see lühendamine enam ei mõjuta, mõjutada võib siis kui originaali asemele paned sportpüti. Vastusurvet sellel niikuinii eriti ei ole, vastu valgust vaadates peaks toru sul läbi paistma st. reso ainult. Ja mida lühemaks teed, seda valjemaks läheb
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Heikik kirjutas:Küsimus seoses ratta väljalaskega. Üheksasajane karpapill, ostes oli küljes aftermarket sportpütt. Muidu olen igasugu sumpasaagimistele vastu olnud, aga nüüd tekkis puhtpraktilistel kaalutlustel tahtmine pütt lühemaks teha. Kui palju mõjutab nt poole lühem pütt mootori tööd?
4taktilise mootori tööd lühem pütt ei mõjuta.

Milline võiks olla Tallinnas BE-kategooria tegemiseks hea ja soodne autokool?
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
urmas66 kirjutas:Ma leidsin sellise nano asja ,klaasidele kandmiseks.Tegin sellega üle auto küljeklaasid augusti algul ja kiivri visiirid,ning siiani toimib sama hästi nagu peale paigaldust.Ehk võrreldes mingi Turtle wax tootega ,mis kestab visiiril paar päeva on tegu väga hea tootega.Autot on pestud ikka kordi peale seda nii käsi kui masin pesus.
krt on siis raske nime kirjutada/normaalne pildi link mis kohe ära ei sure hankida
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Ma tegin endale märkme - 4220055 Nano Maxi, Motoral. Selgub, et sellest polnud just palju kasu .
§ 67. Sõit tunnelis
(1) Sõidul tunnelis, sõltumata selle valgustusest, peavad mootorsõidukil põlema kaug- või
lähituled ning ääre- ja numbrituled.
Sinu küsimuse vastus oleks siis "EI"
-
- Tsikkel: väike RR
- Tänatud: 1 kord
jaanisp kirjutas:§ 67. Sõit tunnelis
(1) Sõidul tunnelis, sõltumata selle valgustusest, peavad mootorsõidukil põlema kaug- või
lähituled ning ääre- ja numbrituled.Sinu küsimuse vastus oleks siis "EI"
Lähituled ei olegi siis pävasõidu tuled?
-
- Tsikkel: väike RR
- Tänatud: 1 kord
Olgu, küsin teistpidi…Kui mu autol on automaatsed päevasõidutuled, siis tunnelisse jõudmisel pean siis kaugtuled sisse lülitama ?
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
leko kirjutas:Olgu, küsin teistpidi…Kui mu autol on automaatsed päevasõidutuled, siis tunnelisse jõudmisel pean siis kaugtuled sisse lülitama
?
Ei. Sa pead lähituled sisse lülitama. Päevasõidutuled ja automaatsed lähituled pole üks ja sama asi.
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
leko kirjutas:Olgu, küsin teistpidi…Kui mu autol on automaatsed päevasõidutuled, siis tunnelisse jõudmisel pean siis kaugtuled sisse lülitama
?
autol saavad ees olla gabariidid, suunad, lähituled, päevasõidutuled, udutuled, kaugtuled ja lisatuled. Kõik need võivad olla eraldi pirniga eraldi laternad, igale ühele kehtivad oma nõuded ja iga tuli peab olema eraldi tähistatud (E ja mingi number). Samas saavad lähituled asendada päevasõidutulesid ja udutulesid ja lisakaugtulesid ees olema ei peagi. Nii et kui sul on sellised popid led päevakad, siis tuleb panna lähituli põlema tunnelis sõidul. Lähituledega koos süttivad ka gabariidid, päevasõidu tuledega gabariittuled süüdatud pole.