Parkimine - tasuta või mitte?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 340 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Re: Parkimine - tasuta või mitte?
Kui see europark või citypark laiutab mõnel sellisel territooriumil, kus ma niikuinii olen klient (nagu näiteks see Olümpia esine), siis ma põhimõtteliselt ei maksa. Kui on tehetud eraldi parkla, siis maksan.
Maksmata jätmise puhul hakkavad saatma SMS-e, kui oled varem M-parkimise teenust nende parklates kasutanud, aga need võid rahulikult ära kustutada. Korra andsid edasi ka Julianusele, kes kah saatis SMS-i aga neile oli võimalik tagasi helistada. Tervitasin viisakalt, oma nime ei teatanud ja ütlesin, et jätke rahule, mille peale neiu tõdes et jah, nende EP nõuete tagaajamine pidi olema lootusetu.
Isegi kui lugeda seda sildi alt läbisõitmist lepingu sõlmimiseks, siis lepingut saab sõlmida ainult konkreetse isikuga, mitte auto või selle valdajaga ja kui sa oled andnud autot kellelegi kasutada, siis neid andmeid peab säilitama max 6 kuud. Seega peale seda perioodi ütled, et mina see ei olnud ja ei mäleta kes autoga sõitis.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.