Parkimine - tasuta või mitte? → Re: Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Locke kirjutas:scally kirjutas:Autoga olen AS Ühisteenustelt trahvi saanud, viskasin ära ja seni pole keegi otsima tulnud. Pool aastat praeguseks möödas.
Loodan, et ära ei sõnu
Edit: Lisan juurde, et trahvi sain eraparklas, mitte linna parkimistsoonis. Vahe on selles, kas tegu on leppetrahvi või viivistasuga. Esimese võib rahumeeli prügikasti visata, teine tuleks aga ära maksta, kui probleeme ei taha.
Nad pidid tegema koostööd Transpordiametiga. Seega suure tõenäosusega "õnnekiri" jõuab sõidukiomanikuni (
Tartus sellist rõõmuametit õnneks ei eksisteeri ja kõik materjalid, mida selle teema kohta lugenud olen, ütlevad et eraparklate haldajatel ei ole ligipääsu maanteeameti andmebaasidele. Iseasi on muidugi see, et minu arust patrullivad Tartus tänavaid samuti Ühisteenuste inimesed, kuid linna parkimisalal saadud trahv tuleb igal juhul ära maksta ja see nõue jõuab kindlasti omanikuni. Nii et kuidas on võimalik, et sama ettevõte ühel platsil ei tohi omaniku andmete osas päringut teha, astub aga 10 meetrit eemale tänava peale ja seal on tal juba kõik volitused olemas, sellest loogikast ma hästi aru ei saa.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.