Matkaratast ???

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Re: Matkaratast ???

Lugemata postitus Postitas Piipz »

villy kirjutas:

viimase geni 1000 strom, kui leiad selle raha eest.

Viimane gen on alates 2013, seda alla 8k väga kätte ei saa.
Eelviimane generatsioon ehk siis pmst kõik vanemad DL1000 rattad on kindlasti selles hinnas - võid minu oma otsa ka istuda, kui huvi on.
Mis kruusa puutub, siis sellel sõitmiseks pole küll endurokat vaja, võta ükskõik mis ratas ja üllatus üllatus - sõidab samamoodi kruusateel (v.a. suurtest lahtistest kividest kruus), palun, vaielge vastu, kui tahate.

Varadero on pmst sama ratas mis DL, ei oska suuri erinevusi välja tuua. Siin vist mängib hind ja seisukord rohkem rolli, mõlemad on sama klassi rattad.
Kuna sul sattus nimekirja kuidagi Transalp, siis bemmi vaste ei peaks olema mitte 1200GS, vaid F800GS. Vot selle ratta ma võtaks ma iga kell (kui oleks sellise valiku ees). Kõige parema võimsuse ja kaalu suhtega mammut, millega kannatab juba päris offroadi ka ronida. Siin tuleb jälle hinnaprobleem, võib juhtuda, et kogemata saad oma soovitud hinnaga, võib ka mitte juhtuda.

Ning viimaseks - juppide ja remondi poolest ei erine ükski siinnimetatud ratas kuidagi teisest, igal rattal on oma tüüpvead ja iga ratas tahab hooldust saada ning kuna kõikidele asjadele on vähemalt hoolduse mõttes B osasid saada, siis on ka juppide hinnad suht sarnased.

Küsimus ojamaale - kui enduroka otsas istumine on kuidagi sundasend, kas siis baigi seljas istumine on vägistamisasend?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”