Müügisolev HD Road King - tüssavad raiped ?

mega1
Tänatud: 1 kord

Re: Müügisolev HD Road King - tüssavad raiped ?

Lugemata postitus Postitas mega1 »

urmas66 kirjutas:

Aga iga ratta puhul on ka veel võimalus lasta ratas üle vaadata,et kas on korralikult taastatud.Kas siis Esinduses või muus remondi ettevõttes.Kui asi on korralikult remonditud ja ka mootor ja muu käigu osa korras.Mis siis ikka?Minu jaoks poleks probleemi,kui see ratas mind huvitaks ja mul oleks seda vaja ning ka rahanumber oleks sobilik.
Ma arvan,et meil ostetakse igapäev kümneid keritud spidoga autosid ja rattaid ja kõik nad üldiselt sõidavad ning omanikud on rahul.Keegi ei keriks ,kui inimesed ise ei "sooviks" seda.Kõik tahavad ju olla need osavad,kes leidsid kuskilt odava ja olemattu läbisõiduga kirikuõpetaja liikuri.Kui,aga hakata vaatama tehnilist seisukorda,siis võib juhtuda,et paljud nö õige(loe suure)läbisõiduga autod või rattad on paremas korras kui kuskil platsil olevad olemattu läbisõiduga isendid.
Just äsja müüsin oma, 8a tagasi uuena ostetud, auto maha ,läbisõiduga 395000km.Täis ajalooga esinduses.See oli samamarki autodest(alates 2003 kui seda tootma hakati) konkurentsitult suurima läbisõiduga isend,aga müüdud sain nädalaga peale kuulutuse ilmumist auto24-s.Hinna panin 100€ odavama, kui kõige väiksem hind, sama aastakäigu sama varustusega autol seal oli.Muidugi kõigi läbisõidud, peale ühe erandi, olid alla 200000km
Mis antud rattasse puutub,siis mine ostja juurde ja ütle otse,et müüd kolari läbi teinud ratast,mille spido on räigelt maha keeratud ja küsi mis oleks lõplik hind või paku oma hind.Tee ettepanek ratas sinu kulul üle vaadata.Seda muidugi juhul,kui sul seda ratast ka reaalselt vaja on.

Mis sõiduauto see selline on mida 400 t labisoiduga veel tahetakse

Suzuki TL1000R-----Suzuki GSXR 1000 K3------Aprilia RSV 1000R

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”