Harrikatest ja kõigest muust

Teema algataja
reimps

Re: Harrikatest ja kõigest muust

Lugemata postitus Postitas reimps »

Kule, w5ghb, miks sa siin foorumis oled?
Ma ei saa aru su eesmärgist (olgu, trollimine paistab üks eesmärke olema), mida sa saavutada üritad?
Üritad provotseerida, kuni keegi murdub ja lubab kesta peale anda? Provotseerimise eesmärk see tundub olema küll. Ma aga kahtlen, kas keegi viitsib - kes see ikka ilmselge puudujäägiga tegelast katsuda tahab. Muide, see, kuidas sa oma comeback'id sõnastad, ei ole kuigi elegantne. Kvaliteet-trollid suudavad ikka elegantsi säilitada. Sinnani sa aga kahjuks veel ei küündi ja no krt, minu objektiivse hinnangu põhjal ei paista potensiaali ka olema :(

Samas ma ei taha, et sind siit kustutataks, sest siis tõuseks foorumi keskmine intelligents liiga märgatavalt ja see pole hea. Talv ju ees, saavadki päris tsiklimehed rohkem allasurutud viha internetti paisata :-|||

Saapad oled juba leidnud? Ma võin oma äratrööbatud sõdurisaapad sulle kinkida, võid neid oma äranägemise järgi tuunida. Samas hüpata ei soovita nendega, nad on oma hüppamiskvoodi täis hüpelnud, aga seda peaks sa ise juba teadma.

EDIT: Ära sellele esimesele osale vasta, ma ei viitsi lugeda, aga saapaküsimusele võid vastata küll :)

Mine “Vaba teema”