Harrikatest ja kõigest muust

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

w5l1k9
Tsikkel: 100% puhas rõõm

Re: Harrikatest ja kõigest muust

Lugemata postitus Postitas w5l1k9 »

Macintosh kirjutas:

Hea lõunapausi ajal pisut õli tulle valada...

w5l1k9 kirjutas:

Fakt on see, et HD on tehnilisest aspektis täielik naljanumber. Ma ei mõelnud seda ise välja.

So what? Enamik "klassikalisi" masinaid on tehnilises mõttes naljanumbrid. On ka teisi ettevõtteid - näiteks BMW tootis veel paar aastat tagasi "väga aegunud õhkjahutusega boksermootorit", mille tehnolooogia pärines I maailmasõja päevilt. Ostjad on jagunud nagu näha.

Õunad ja kaalikad. Vana ja toimiv tehnika vs mingi saast, mis pole kunagi korralikult toimunud.

Macintosh kirjutas:

Ega see Triumph Truxton, mille sa enda profiili oled sokutanud ka mingi tehnoloogia mestriklasss ole.

???
Sa pead silmas seda peeglit? Seda võib igasugu lenksu otsa kruttida. isegi HD omadele aga siis peab nahast narmad ära võtma.

Macintosh kirjutas:

Polegi eesmärgiks. HD ei plaani ega taha toota tipptasemel tehnoloogiat, nad selgelt huvitatud vanakooli lahenduste kasutamisest, sest see on asi, mida nende kunded osta soovivad. Sinu loogikast lähtuvalt oleks hobusega ratsutajad justkui ikka täistagurlased ... vastikud idikad ... rahaga mölakad

Ei, see on sinu loogika :) Veelokord, õunad ja kaalikad...

Macintosh kirjutas:
w5l1k9 kirjutas:

sest tee mis sa tahad, nende toode on rämps.

Äge statment. Mis need väärtuslikud kaaasajal toodetavad asjad siis on? (mitte, et mind HD väga huvitaks, suisa vastupidi aga tore oleks teada)
Asja väärtus defineeritake minuteada tema nõudlusega. Kuld ei maksaks muhvigi, kui keegi sellest huvitatud poleks...

Mis iganes sulle väärtuslikuna tundub.

Macintosh kirjutas:
w5l1k9 kirjutas:

Jah, see läigib ja müriseb. Kui need on kellegi jaoks olulised parameetrid, siis palun väga, anna minna. Pane jäme kett ka kaela (sa oled ju "rikas"), aja naise abiga nahast püksid jalga, lased kõhul üle vöö rippuda ning tatil habemesse voolata ja oledki oma õnne tipus - "sest kõik ju vaatavad... lörrrr..."!

Ma saan sellest kommenatarist aru, et sa oled märkimisväärselt parem kui keegi, kes HDga sõidab. Tubli! Tore on, et sa endale nii hirmsasti meeldid. Natuke kahju on sellest, et võibaolla ülejäänutele mitte nii väga (päriselt mitte).

Eks iga üks saab asjadest ikka nii aru, nagu ta hetkel tahab.

Macintosh kirjutas:

Muuseas, tunnen mitut HD-ga sõitvat meest ja ei tea neil küll miskit viga olevat, täitsa toredad sellid.
HD muide, pole tehnoloogiafirma, w5l1k9, vaid puhas müügiettevõte. See, et nad juhuslikult tsikleid toodavad on asjaolude kokkusattumus ja ajalooline pärand.

MOTT

"Never listen to people who don't like you"
Kasutaja avatar

Black
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Tänatud: 68 korda

Lugemata postitus Postitas Black »

Õunad ja kaalikad - kumb neist nüüd halb olema peaks? Mulle meeldivad mõlemad. Ja nagu profiilist näha, võin sõita nii kõrgtehnoloogilise plastjapsi kui selle totaalse vastandi vene rauaga, mille kõrval HD on kvaliteetbränd. Ja meeldivad mõlemad. Kas ei tohiks?

Et mis su statement'i taga nüüd on? Kas keegi ei tohiks HD-ga sõita? Millega tohiks? Kas on kindel whitelist?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

See keerulise nimega ilma rattata(järjest rohkem tundub mulle nii)tegelane ei ole minu jaoks seda väärt,et hakata temaga isegi vaidlema.
Aga Mac pani ilusasti ,nii,et tüübil pole vastata millegagi. :bsmile:
MOTT :ner:

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

w5l1k9

Black kirjutas:

Õunad ja kaalikad - kumb neist nüüd halb olema peaks? Mulle meeldivad mõlemad. Ja nagu profiilist näha, võin sõita nii kõrgtehnoloogilise plastjapsi kui selle totaalse vastandi vene rauaga, mille kõrval HD on kvaliteetbränd. Ja meeldivad mõlemad. Kas ei tohiks?

Et mis su statement'i taga nüüd on? Kas keegi ei tohiks HD-ga sõita? Millega tohiks? Kas on kindel whitelist?

Miks peab üks halb olema? Lihtsalt 2 erinevat asja, mille võrdlemine on antud olukorras mõttetu.
Nagu õunad ja apelsiinid.

urmas66 kirjutas:

See keerulise nimega ilma rattata(järjest rohkem tundub mulle nii)tegelane ei ole minu jaoks seda väärt,et hakata temaga isegi vaidlema.

Pilt

Teema algataja
reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

A mis Savisaarest ja tema maine kaitsmisest saab sedasi, kui te siin harrikaid maha teete? Ärge raiskake energiat, džotile viskujaid on vaja.

(Proovin w5ghb'd ennetada - ma olen apoliitiline tõbras, seega ära mind seosta. Kuigi ajalugu näitab, et ma olen kutsutuna Savisaare Roosikrantsi korteris viibinud ja selle faktiga tal juba kopsu üle maksa ajanud. Põhjust ei ütle.)

v301060
Tsikkel: HD Bobik 103
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas v301060 »

urmas66 kirjutas:

Minu nooruses öeldi selliste kohta: "iga tyri on insener!"

HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

Lollile olen nõus veel selgitama, miks HD-d kasutatakse, see õpib vähemalt oma vigadest, aga ... rumalale küll mitte, see ei suuda ikka kohe üldse õppida.
Krdima suur nina ikka peab olema, et sellest kaugemale ei näe .... aga eks jumal annab, jumal võtab :(

Aga mulle meeldib.
Kasutaja avatar

ElectroMoto
Tsikkel: Husky 701 Supermoto "Mai"
Tänanud: 367 korda
Tänatud: 82 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ElectroMoto »

reimps kirjutas:

A mis Savisaarest ja tema maine kaitsmisest saab sedasi, kui te siin harrikaid maha teete? Ärge raiskake energiat, džotile viskujaid on vaja.

*raisake energiat

(togi)

Teema algataja
reimps

Vabandust, pidin selle näpuka sisse jätma, et näidata, kuidas ka parimatest parimad eksivad. Mis ei tähenda, et ma siin kedagi veel parimaks või ligilähedasekski peaks. Te kõik teate, keda ma konkreetselt mõtlen :)

Kasutaja avatar

w5l1k9

reimps kirjutas:

(Proovin w5ghb'd ennetada - ma olen apoliitiline tõbras, seega ära mind seosta.

Sina ja apoliitiline? (lol) Sinu varajasemate üllitistest jäi pigem mulje, et sa oled alati valmis võimul oleva kliki igat käsku täitma. Hops-hops-hops...

reimps kirjutas:

Kuigi ajalugu näitab, et ma olen kutsutuna Savisaare Roosikrantsi korteris viibinud ja selle faktiga tal juba kopsu üle maksa ajanud. Põhjust ei ütle.)

Vau, sa oled meil tõesti eriline ja väärid imetlust. :)
Minu arus on see nii nunnu, et sa selle üle nii piiritut uhkust tunned ning sellega kelkida saad. Räägi, kõrgele hüppasid, kui käsk anti? (lol)

Kasutaja avatar

Laur
Tsikkel: VTX1800R
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Laur »

Tore teema igatepidi, juba lahmitakse nagu oleks talv väljas.

:-|||

M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Kasutaja avatar

Flippy
Tsikkel: Suzuki Bandit 1200 gsf

Lugemata postitus Postitas Flippy »

No olen ma trolle näinud, aga nii tarka, nii kaunist, nii tublit verbaalonanisti kui w5misiganes ei leia vist isegi otsides... (w)

Kasutaja avatar

Hurley
Tsikkel: Africa Twin

Lugemata postitus Postitas Hurley »

Tahaks ka kunagi endale HD'd lubada, aga pagana kallid teised :cry: Suht ilusad näevad välja küll :wack: (w) :wack:

Buell XB12S (2007) -> Ducati Diavel (2013) -> Africa Twin (2017)
Kasutaja avatar

w5l1k9

Soovitan lugupidamisega kõikidele vigisejatele järgida pildil oleva härrasmehe soovitust:
Pilt

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Biker.ee foorumi modereerimise level on 0, siia võiks saata pagulasi.

Äkki mõni mode hakkaks millalgi tööle ka? Või on eputamiseks selline staatus antud?

Kasutaja avatar

kaimex
Mode
Tsikkel: honda putukas :P
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas kaimex »

Ma üldiselt ei viitsi isegi selle ahviga vaielda väga lihtsal põhjusel.

https://www.youtube.com/watch?v=TqASXGI_9j0

Kasutaja avatar

Flippy

:bsmile: Tublitubli w5fuckoff, tsiklit pole ,mõistust pole, soovitame siis teistel fuck off...Oi vabandan, mis soovitamisest ma räägin, see ju naga kategooriline imperatiiv kõigile vigisejatele (w) ...naudi kullake oma 100% puhast rõõmu...mõlema käega

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

Jama on tal lihtsalt selles, et mis iganes konkreetse küsimuse või argumendi esitad, tuleb vastu demagoogia ja kõrvale rääkimine. Eelnevalt teemast läbikäinud savika kõnevõtetel on palju sarnasusi. http://www.postimees.ee/368271/demagoog ... e-esituses

Lootust temaga konkreetset ja möödarääkimiseta dialoogi pidada on asjatu ja erutuda ei maksa. Edaspidi loen ta poste huumorivõtmes. Iseasi on see, kauaks neid jagub ja kas neid üldse siia vaja on.

Teema algataja
reimps

Kule, w5ghb, miks sa siin foorumis oled?
Ma ei saa aru su eesmärgist (olgu, trollimine paistab üks eesmärke olema), mida sa saavutada üritad?
Üritad provotseerida, kuni keegi murdub ja lubab kesta peale anda? Provotseerimise eesmärk see tundub olema küll. Ma aga kahtlen, kas keegi viitsib - kes see ikka ilmselge puudujäägiga tegelast katsuda tahab. Muide, see, kuidas sa oma comeback'id sõnastad, ei ole kuigi elegantne. Kvaliteet-trollid suudavad ikka elegantsi säilitada. Sinnani sa aga kahjuks veel ei küündi ja no krt, minu objektiivse hinnangu põhjal ei paista potensiaali ka olema :(

Samas ma ei taha, et sind siit kustutataks, sest siis tõuseks foorumi keskmine intelligents liiga märgatavalt ja see pole hea. Talv ju ees, saavadki päris tsiklimehed rohkem allasurutud viha internetti paisata :-|||

Saapad oled juba leidnud? Ma võin oma äratrööbatud sõdurisaapad sulle kinkida, võid neid oma äranägemise järgi tuunida. Samas hüpata ei soovita nendega, nad on oma hüppamiskvoodi täis hüpelnud, aga seda peaks sa ise juba teadma.

EDIT: Ära sellele esimesele osale vasta, ma ei viitsi lugeda, aga saapaküsimusele võid vastata küll :)

Kasutaja avatar

Flippy

w5ghb, ära neid Reimpsu trööbatud saapaid küll osat. ma leidsin Sulle palju ilusamad: https://mysexyshoes.files.wordpress.com ... -58202.jpg
Nii on õnne 200%, kindel laks :bsmile:

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Inetuks kisub jälle.
Homme läheb see teema read only. (nagu tavaks on kujunenud)
Seega, kiirustage: trollidele tööd ja leiba!

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

w5l1k9

Miks nii ärritunud? Miks selline sõim ja hala ja abitud katsed isiklikuks muutuda?
villy proovis mingit saagi käima tõmmata ja mõned, mitte just kõige kirkamad klriidid, läksid kohe liimile ning hakkasid kooris labasusi pritsima.

Ma saan aru, et teemas püsimine on keerukas ja nõuab pingutusi aga väike pingutus pole ju paha.
Kui midagi lisada pole aga näpud sügelevad, võiks näiteks käed tasku toppida. Pole ju paha mõte. :bsmile:

Nagu eelnevatest kommentaaridest aru võib saada on selline infantiilne sõim ja virtuaalne tatti pritsimine siin tegelikult tavaline nähtus ning hoogustub ilmade jahenemisega. OK, mul sügavalt ükskõik kuidas te end ravite :)

Andke aga minna! ;)

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Lugemata postitus Postitas pühak »

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

Jep. Õnnetused mootorratastega teemas hakata parastama ja halvustama just kukkunud ratturit ta rattavaliku suhtes, oli saeteema algatus. Aga ta ei vaata enda suunas objektiivse pilguga, et seda märgata ;)

Teema algataja
reimps

Aga kuidas saabastega jääb? Miks sa ei vasta? Pole ju viisakas niimoodi kuivale jätta oma kaasmootorratturit.

Teen sulle esimese hoiatuse enda poolt ka - ära sildista inimesi, keda sa ei tunne. Ma mõistan, et anonüümne netikeskkond tekitab karistamatuse tunde, aga enajaolt oleme me siin siiski aumehed, kel kontaktid avalikud, nimedki kohati teada ja seisame oma sõnade taga, pealegi kipume me siin osadega omavahel juba aastaid tuttavad olema. Oled sa selleks võimeline? Teisi mustvalgeteks kriitideks nimetama oled küll mihkel, demagoogitsemine tuleb ka välja ja isegi minust kõrgem enesehinnang on olemas, sinu puhul küll siiamaani üpris põhjendamatu (või pole sa suutnud oma panust versus "panust" vähemalt üheselt esile tuua).

EDIT: macintosh, kas w5ghb (vabandust, ma tõesti ei suuda seda õiget kasutajanime välja lugeda) on ka mõni kontorikangelane, et sa teda kaastundest pole juba ära bänninud? :ner:

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

reimps kirjutas:

EDIT: macintosh, kas w5ghb (vabandust, ma tõesti ei suuda seda õiget kasutajanime välja lugeda) on ka mõni kontorikangelane, et sa teda kaastundest pole juba ära bänninud? :ner:

Mis loom see kontorikangelane on?
Natuke värvi ka meie igapäevaellu ja mine tea äkki on mehel pahad päevad või naine ei anna kätte ning siis käiakse foorumis demagoogitsemas.
Pärast äkki selgub, et on täista normaalne mees (lootusetu optimist, realist ilmselt oleks juba nädal tagasi bännihaamrit viibutanud).

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Flippy

Rebjaata,davaite žitj druužno!

Kasutaja avatar

w5l1k9

reimps kirjutas:

...

Teen sulle esimese hoiatuse enda poolt ka - ära sildista inimesi, keda sa ei tunne.

Praktiseeri seda, mida jutlustad.

Muide, siin on olemas väga tore abivahend, mille leiad : http://biker.ee/phpbb/ucp.php?i=168 menüüst.

reimps kirjutas:

... EDIT: macintosh, kas w5ghb (vabandust, ma tõesti ei suuda seda õiget kasutajanime välja lugeda) ...

Oh sind vasekest küll. Proovid suvalist tähtede rida sõnaks veerida. Pole hullu, las ma anna sulle vihje - veebilehelt saab teksti kopeerida. Jeee! Kas pole tore!
Muide, netis on arvukaid illustreeritud juhiseid, kuidas kopeeri/aseta (copy/paste) töötab sinu poolt valitud veebilehitsejas ja OS'is. (kui vajad viidet, siis anna teada)

Loodan, et see aitab sul mu kasutajanime sinna vaenlaste nimekirja lisada ja oh ime... sa ei pea enam ühtegi mu postitust lugema. :D On ju tore?
Nüüd tee endale pai. Sa õppisid palju uusi asju täna.

Kasutaja avatar

zombi
Tsikkel: Honda VT600 Shadow
Tänanud: 103 korda
Tänatud: 66 korda

Lugemata postitus Postitas zombi »

aga enne kui read onlyks läheb, panen ka mina oma toetuse harlikate kasuks välja. ja vat mina olekski nõus siuksega põristama. tõsi, vanema ja klassikalisema ja mitte liiga etteaetud esihargiga. lihtsalt, mu kolju kuju on selline. ja ka mina ei saa bikeritest aru, kes linnas tagarattal ringiuhmerdavad, autodevahel nõeluvad ja nii edasi. chopper on siiski enesest (ja teistest,) lugupidava inimese pill. inimese, kes liiklushuligaansust liiga pisikeseks asjaks peab, et sellega ennast vaevama hakata. aga, kuna ma olen aus tööinimene, lepin japsi chopperiga. bike selga ei suru mind isegi pekstes mitte. ja nii ongi. nii et kui keegi soovib, võib mulle HD kinkida, ma tagasi ei lükka 8)
p.s. tagarattal linnasuhajatele bikeritele olen isiklikult nõus kaika taharattasse surama :twisted:

Kavrossist Hondani. Vahepeal ka Hiina needust.

Teema algataja
reimps

w5l1k9 kirjutas:

Loodan, et see aitab sul mu kasutajanime sinna vaenlaste nimekirja lisada ja oh ime... sa ei pea enam ühtegi mu postitust lugema. :D On ju tore?

Ei, sest kellegi "vaenlaseks" sildistamine eeldab minu loogikareeglite järgi teatud sorti austust vastaspoole suhtes. Seda mul su vastu pole :bsmile:

Ja kuidas saabastega siis jääb? Hoolimata sellest, et sa oled hüppamisvõimetu patsifist, ei tähenda, et ma su saapaotsinguid ei võiks toetada 8)

EDIT: mac, kontorikangelane on popima nimega yuppie. Sa olid küll oma tsiklikarjääri alguses pesueht yuppie, nüüd on sul vähemalt areng toimunud :bsmile:

Suletud

Mine “Vaba teema”