ABS mootorrattal
Re: ABS mootorrattal
Tõsi, ma pole rattal esiratast veel alt pidurdanud, nina peale saan aga küll, kui tahan. Ei tunne puudust, sest ega ma isegi usu, et ma miskeid imelisi päästmisi suudaks ümberpõikamiste vallas suudaks ABSiga korda saata. Sellistel ekstreemsetel puhkudel kipub aeg eriti kähku liikuma hakkama, seljaaju hakkab tööle ja rohkem polegi midagi ette võtta - kas külili või õhulend, ühtemoodi valus on ikkagi
Esirehv on mul reeglina nii mitteplastik kui võimalik.
Autodel näen ABSi mõtet veel vähem, mõttetu ragistaja, vähemalt seniste kogemuste põhjal. Võtab pool lõbu ära talvel, aga see on kõigest e36'ga kulgeva rullnoka arvamus. Talved on küll lahjad olnud, aga kahe viimase talvega olen alles kevadel avastanud, et mõlemal bemmipeldikul on tegelikult toimiv ABS ka olemas, kuigi sinnani sai lollusi täitsa ilma ABSi vahelesegamiseta tehtud. Ju siis liiga ettevaatlikult
Eks need ägedad lisad on head küll ilmselt, aga lõpuks on asi jälle sealmaal, et masin mõtleb ja sõidab sinu eest, kogu vahetu tunne on kadunud. Muidugi, isiklikud eelistused mängivad rolli, et ma ei salli mingeid veojõukontrolle ja ABSe, pole lihtsalt harjunud, pealegi ei meeldi mulle, kui masin mu eest mõtlema hakkab sel momendil, kui mul midagi muud plaanis on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.