ABS mootorrattal
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: ABS mootorrattal
will111 kirjutas:võibolla tõesti. ratast mitte blokki lasta saab ka ilma abs'ta, oled ju sellega nõus?
aga noh, et oleks veelkord öeldud. tavalisel sõidumehel "tavalises" hädaolukorras pidurdades on abs'st kindlasti kasu. KUIGI - seda vaid juhul kui ta ka reaalselt julgeb siis selle heebli põmm põhja tõmmata tuimalt. võibolla kui kohe algusest on nii harjutatud siis tõepoolest see nii ka oleks. mina isiklikult näiteks seda ei teeks...vahet pole kas ma tean, et ratas ei blokeeru või mitte
Kui ma 2007 august sain kätte uue auto,mis libedal(jääl) nö äkkpidurdust viljeledes sai pidama kõvasti lühema maaga,siis ma ka esimsel talvel "ei suutnud" seda teha,sest harjumuse jõud on ikka suur.Järgmisel talvel(neil aastail oli ju lund ja kiilakat ka) hakkasin ennast nö sundima ja kolmandal talvel äkki oli see juba kergelt nagu harjumuseks saand.Autoga ma sõidan aga igapäev ja nii 4000+km kuus.Tsikliga võtaks uute harjumuste sisse harjutamine ikka kõvasti aega,sest sõidad ikka üldjuhul tavaoludes ja hea ilmaga, va reisil olles,kus saab(kui saab) igasugu ilma olude sunnil.
Uut ratast soetades on kõik lisad muidugi teretulnud,aga hakata vanemat ratast, piiratud eelarvega(teemaalgataja) ostes,otsima just ABS-iga.No ma ei tea ,kas see on ikka peamine?Kui satub ikka ratas,mis meeldib ja pole ABS-i,siis ma küll ei jätaks seda ostmatta.Samas on nendel vanematel ABS-del ka töökindlus kohati kehva ning remont üüratu kallis.Sellest ka siin foorumis ühe bemmi näol juttu olnud,kus ABS moodul tuli uue vastu vahetada ja mida iganes seal ka ei tehtud,aga selleta korda ei saanud.Raha kulus ikka tuhandetes.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.