Tsiklinaljad

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Mul siis sihuke lugu.
Olin vist teist või kolmandat korda sõbra R6 seljas, kui mu laps palus, et näitaksin talle, kuidas R6 kiirendab. Mõeldud tehtud. Sõitsin eemale, keerasin ringi ja otse tema poole punuma. Aga et kogemus selle rattaga väike ja mootori hääl ingli lauluks kõrvus, siis ei saanud kogutud kiiruse hindamisega õieti hakkama ja pidurdamise alustamisel oli tee lõpuni jäänud loetud meetrid. See peale siis pidurile suurem surve ja minu ehmatuseks tõusis tagaratas ülesse :shock: Nii ma siis tuiskasin lapse poole urrakas taeva poole püsti. Võite kujutleda seda ehmatust - otse ees laps ja istumise all tuttuus (selleks ajaks umbes 1200km sõitnud) mulle mitte kuuluv ratas. Õnneks sain pidama meetri jagu enne last, kes seisis rahulikult ja lõbusalt naerdes paigal, olles kindel minu sõidu oskuses ja pidades seda ettekavatsetud trikiks. Samas minu jalg värises selliselt, et ratast oli raske püsti hoida. (Kus juures ta arvab siiani, et ma olengi nii kõva kärbes ja tegin seda meelega :D ).

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”