Arvuti/nutitelefoni abi vaja → Re: Arvutiabi vaja
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Re: Arvutiabi vaja
Ma arvan, et kõik nad saab tööle. Iseasi, kui mõistik on mingist telefonist printida, kui samas on olemas korralik arvuti, kust asi enne üle vaadata. Nuti-pluti-vidinate ajastu peaks ju võimaldama palju asju üldse välja printimata jätta. Miks ja mida te moblast reaalselt (mitte seepärast, et saab ja on lahe) prindite üldse? Midagi, mida on väikselt ekraanilt s**t lugeda? Või midagi, mida on vaja allkirjastada, et see pärast sisse skännida ja tagasi saata?
Mul on endal kodus juba üle 10a olnud mingi vana võrguliidesega kontori HP JL2100, millesse ma võin üle võrgu praktiliselt ükskõik, millega printida (reaalselt kasutan selleks muidugi lauakat, aga testitud on ka androidika ja aipljäädiga). Kolakas on, aga plussiks pean seda, et paberipakk on kinnises sahtlis, mitte ei korja tolmu (prindin võrdlemisi vähe). Ostsin kunagi odavalt pruugituna HV foorumi kaudu. Pole vist tooneritki vahetanud...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.