Enduro / Tourer loata. A-kategooria.
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1100 korda
- Tänatud: 1122 korda
- Kontakt:
Re: Enduro / Tourer loata. A-kategooria.
w5l1k9 kirjutas:will111 kirjutas:...see on minu isiklik arvamus ja igaühel kõik õigused mitte nõustuda, aga mina ei soovitaks velti koolitusele üleüldse mitte minna enne kui tuntakse end tsikli seljas ikka juba väga kindlalt. noh nagu nii kindlalt, et ise juba arvad, et oled päris korralik teede valitseja
siis vast on sellest koolitusest kasu kah...vähemalt saad aru, et sa ei ole mitte mingisugune teede valitseja
Aga sa pole seal ju ise käinud!? Mille alusel sa seda soovitust jagad?
Ma olen käinud ja nõustun williga. Alustada tuleb algusest (kehahoid, asend, pilk jne) ning alles seejärel võiks edasi "kurvidesse areneda". Kui sa tormad Velti koolitusele neid esmaseid asju oskamata, siis see on sinu jaoks suures osas raisatud aeg/raha - võib-olla saad pisut osavamakas aga ma kaldun arvama, et tähelepanu kulub seal algajal valedele asjadele. Noviits võiks alustada kevadisest Motosurvivalist, sealt tehakse low level asjad puust ja punaseks ning harjutakase korralikult sisse. Velt on minu silmis järgmine loogiline samm.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.