Kas lane-split on Eestis lubatud? → Re: Kas lane-splitte on eestis lubatud?
Re: Kas lane-splitte on eestis lubatud?
Vapsik kirjutas:aivar424 kirjutas:Visake siis autojuhtidele pärast käppa ka kui möödute, saab maine paremaks ja autojuhtidel tuju heaks.
Ma sellega väga üle ei pingutaks. Autoga võtan ka ikka koomale või lükkan peeglid nupust kokku, olen mitu korda näinud kui tänutäheks käppa visates võtab nii kõikuma et... Ma ise olen vahest pisut pead keerates noogutanud. Kuigi pole aimugi kas sellest žestist keegi aru ka saab.
Sirutage autojuhi poolset jalga. Mujal Euroopas väga levinud tegevus tsiklisõbralike autojuhtide tänamiseks. Pealegi täiesti ohutu võrreldes lenksust lahti laskmisega. Ja kui piisavalt palju praktiseerida, siis ehk hakkavad tänatavad ka mingi aja pärast mõistma.
Lenksust tasub üldiselt kinni hoida, eriti väikestel kiirustel. Olen juhtunud mõned korrad nägema, kui ennast tänavale näitama tulnud tsiklistid ülipüüdlikult vastutulevaid kaaskodanikke tervitavad, aga ise samal ajal väga ebakindlalt kõiguvad. Aga Eestis levinud ülipüüdlik tervitamine on siinses kontekstis offtopic ja pigem mingi muu (hälbeliste?) teema.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.