Metasas müttamiseks endurokas?

Loadära
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Metasas müttamiseks endurokas?

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Madris kirjutas:
villy kirjutas:

Samas Streetmoto orienteerumist sõidetakse esikohtade peale aastaid juba ka XT660R-dega. Seal tegemist kergema offroadiga. Palju ka sõitjas kinni.

Samas üks mees tuli Tarvajahil teiseks 50cc rolleriga (lisakatse oli väike krossirada). Kõvad mehed sõidavad millega tahavad (w)

Mina soovitaks ka mingit xt laadset kergemat mammutit (minu jaoks algavad mammutid 200+). Saad ka rahus pikemat sõitu ette võtta. Mina isiklikult võtaks vist sinu asemel xt660r. Aga kui soov ongi ainult metsa ja pori hammustada, siis vaataks midagi päris kerget.

Ei haaku küll päris teema pealkirjaga enam, aga samas ei saa ka parandamata jätta :roll:
Et päris nii kõva see mees rollerimees ikkagi polnud, kokkuvõtteks siiski alles kümnes, ning sama koht oli ka krossirajalt. Seda siis nii mõnekümne pealises kambas...kus esiotsast ka kaks põhitegijat, just need XT mehed puudu olid :mrgreen:
Küll üks teine lisakatse oli 2. koha vääriline...
Muidu metsasihtidel ja põlluteedel võis vinti anda küll, nii et juppe lendas, sellest ka 2x rem paus, kokku nii pool tundi( küll põrutas karbussi lagunema ja küll tuli sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] küljest ), mille arvelt oleks võinud ju ka mõni koht eespool olla...aga kindlasti mitte teine! Kui ikka lõppkiirust üle 60 pole, siis suurematel kruusa ja tavateedel tuli paraku liiga palju ära anda. (togi)

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”