ODAVAD kiivrid
Moderaator: Moded
ODAVAD kiivrid
Terw,
oleks vaja soetada endale kiivrit, kuid nagu alatihti kipub juhtuma - probleemiks rahanappus. Kas keegi teab Tartus kohta, kus müüakse kasut. kiivreid? Ega muidu vist kiiver ...-1k ei maksa.
Ette tänades,
layr
oleks vaja soetada endale kiivrit, kuid nagu alatihti kipub juhtuma - probleemiks rahanappus. Kas keegi teab Tartus kohta, kus müüakse kasut. kiivreid? Ega muidu vist kiiver ...-1k ei maksa.
Ette tänades,
layr
http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... cts_id=475
Ise ostsin Tallinnast 850.- aga noh klaasi läheb kohe uduseks.
1600g kaalub aga muidu käib küll. ( Ise kasutan muidugi rolleril seda kiivrit )
Olen ise muidugi kõike muud, kui spetsialist, aga ennem, kui ise hakkasin oma esimese kiivri ostuga tõsiselt tegelema lugesin netist kilode kaupa sellekohast materjali ja kusagi muu tõsiselt targa jutu keskel kohtasin hoiatust, mis suisa keelas kellegi teise pea järgi sisse kantud kiivri soetamist, kuna kui sa hakkad juba "paika vajunud" kiivri sisemust veel oma pea järgi paika kaujundma võib tulemus olla suht ettearvamatu ja kaitseomadused pidid tugevalt kannatama, kuna sisepolster suurt enam ei toimivat...aga kui sa lubad endale, et kunagi ei kuku, siis 

mul ka see sama aga uduseks küll ei lähe. ise ostsin tallinnas salomeest 1040 eekuken100 kirjutas:
http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... cts_id=475
Ise ostsin Tallinnast 850.- aga noh klaasi läheb kohe uduseks.
1600g kaalub aga muidu käib küll. ( Ise kasutan muidugi rolleril seda kiivrit )

See odav probiker on muidu toimiv kiiver, aga välja sealt küll ei näe. Mu naisel on enamvähem selline, ainult värviline. Olen sõita proovinud, muidu OK, aga külgedele ei mingit väljavaadet. Räme peakeerutamine kogu aeg.
Võibolla on see kõigi odavate kiivrite viga, ma muid pole proovinud... Nolani vaateväli on igatahes selle lukuauguga võrreldes nagu klaaspuur.
Võibolla on see kõigi odavate kiivrite viga, ma muid pole proovinud... Nolani vaateväli on igatahes selle lukuauguga võrreldes nagu klaaspuur.
éndal on agv gp1 kiiver. kõik on väga hea. turvalisus on ka väga hea kuna seda penoplasti ja muud värki on ikka tunduvalt rohkem kui odavatel kiivritel. vaateväli on ka hea ja kiiver ise ka vaikne. igatahes soovitan. võin enda oma ka ära müüa 1000.-...kukutud ei ole, kaasa ka võimalik saada värviline klaas, kiiver ise matt must.
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650
Vene raudvara K-650
Thanks aga musta kiivrit rohkem ei taha, yks on ja värviline on nähtavuse seisukohast parem .. Samas mõnda AGV kiivrit lärmi tõttu laidetakse. Kahjuks ei saa uut kiivrit tavaliselt sõites proovida enne ostmist ..SiD kirjutas:éndal on agv gp1 kiiver. kõik on väga hea. turvalisus on ka väga hea kuna seda penoplasti ja muud värki on ikka tunduvalt rohkem kui odavatel kiivritel. vaateväli on ka hea ja kiiver ise ka vaikne. igatahes soovitan. võin enda oma ka ära müüa 1000.-...kukutud ei ole, kaasa ka võimalik saada värviline klaas, kiiver ise matt must.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.