Kõik Nõmmele lõuksi saama
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Re: Kõik Nõmmele lõuksi saama
Vat-vat , see on see kui nv netis ei käi - kõik põnevad asjad juhtuvad ilma minuta
Piipz`u juurde pidin nii-kui-nii minema , seega võiks tõesti ajastada selle lahmaka ja kohvi jagamise ajale
Aga mis iganes 5wfghb su kasutajanimi on , Reimpsi puhul sa valisid küll hea vaidluskaaslase omale
-
- Tsikkel: Suzuki DR-Z
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 63 korda
Reimpsi paneks isegi side ruumi kinni ja teeks tappa, on minu teadmata Elvasse kolinud
-
- Tsikkel: crf 450r, Varadero
Tere!
Igati tervitatav, et motomehed ikka niimoodi kokku hoiavad, et isegi molli antakse ainult üksteisele
A kui madin läbi saab siis tehke ikka lömmis nägudest pilte ka! Muidugi ma kahtlen kas üldse tampimiseks läheb. Tegelt saate lihtsalt kokku ja joote ennast täis
Edu,
Taavi
MIda v**u? Mina pole sellise pealkirjaga postitust alustanud!!!
Kas nüüd alustavad foorumi adminnid kasutaja nime all täiesti debiilse pealkirjaga uusi postitusi?
Tõsiselt?
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
w5l1k9 kirjutas:MIda v***? Mina pole sellise pealkirjaga postitust alustanud!!!
Kas nüüd alustavad foorumi adminnid kasutaja nime all täiesti debiilse pealkirjaga uusi postitusi?
Tõsiselt?
Vastan sulle siia sama vastuse nagu teise teemasse: Teema löödi lihtsalt rumalate küsimuste alt lahku. Rahu! Nii on ennegi korduvalt tehtud.
Mitte keegi ei ole sinu nimel midagi postitanud ega alustanud!
Villem aka Villu aka Madis

-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
Tõsiselt?
Postitus on ju sama. Lihtsalt, mingi pealkirja pidi sinna ju panema, kui vanast teemast lahku löömiseks läks.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
mina olin see debiilik ja infantiil, kes selle pealkirja pani. oot kas ma saan ka nüüd lõuksi?
simp kirjutas:w5l1k9 kirjutas:MIda v***? Mina pole sellise pealkirjaga postitust alustanud!!!
Tõsiselt?
Postitus on ju sama. Lihtsalt, mingi pealkirja pidi sinna ju panema, kui vanast teemast lahku löömiseks läks.
Vahe on selles, et Piips ise tõmbas selle lõuksi saamise idee käima.
Pangu see oma üllitis esimeseks postituseks, mitte minu oma.
Piipz kirjutas:mina olin see debiilik ja infantiil, kes selle pealkirja pani. oot kas ma saan ka nüüd lõuksi?
Ma saan aru, et sul on mingi hälve loetust aru saamisega ja ilmselgelt ei saa sa aru, kus algavad sinu fantaasiad ja kellegi teise postitused.
Las ma teen sulle siis asja lihtsamaks
Piipz kirjutas:tulge parem mõlemad Nõmmele peksule, ma teen head kohvi ka
See on sinu postitus, Pane see soperdis esimeseks ja mul on ülejäänust sügavalt ükskõik.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
nüüd saad aru, mis tunne mul on, kui tõmmatakse kuskil teemas lambist saag käima ja kui ma teema või postituse ära kustutan, saan veel sõimata ka.
-
Teema algataja - Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Tõsiselt?
Toimingud, mida Adminid/Moded läbi viivad on üldjuhul foorumi hüvanguks (mitte üksiku kasutaja meeleheaks või tema kiusamiseks). Teemade splittimine on tavapärane praktika. "Rumalad küsimused" saavad iseäranis tihti jagamise osaliseks. Lepi sellega. Kui sulle pealkiri ei meeldi, siis saad viisakal toonil küsida selle muutmist või seletust, miks seda tehti.
Lapsepõlves oled ehk kuulnud mõttetut vanasõna "Hea sõna võidab võõra väe." Tasub kasutada antud juhtumil.
Kui midagi jäi arusaamatuks, siis küsi aga julgesti.
PS. Kui sapp ikka üle keeb, siis äkki võtad vaba päeva. Käid natuke kalal, rahuned, võta vähem mõnuaineid, vähendad tarbitava alkoholi kogust, seksid regulaarselt ja/või magad kaineks. Seejärel tuled tagasi, vaatad foorumit uue värske pilguga ja avastad, et elu on tegelikult lill.
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Black kirjutas:w5l1k9 kirjutas:Tõsiselt?
Mulle tundub küll 100% naljateemana.
Välja arvatud see "ära narri mehe ametit" osa muidugi... Selle eest ennegi lõuksi saadud. Hetke situatsioonis loodetavasti mitte ka tina.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Black kirjutas:w5l1k9 kirjutas:Tõsiselt?
nali on alati hea viharavi
Piipz kirjutas:nüüd saad aru, mis tunne mul on, kui tõmmatakse kuskil teemas lambist saag käima ja kui ma teema või postituse ära kustutan, saan veel sõimata ka.
Tunne? Mis need tunded siia puutuvad? Me räägime siin sinu kirjutatud lollusest "tulge parem mõlemad Nõmmele peksule, ma teen head kohvi ka", millest sa aretasid peakirja "Kõik Nõmmele lõuksi saama" ja siis riputasid sa selle üles nii, nagu oleks mina seda alustanud.
-
Teema algataja - Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
w5l1k9, mis sul viga on? Kas on halb aeg, pereprobleemid, tööl s**t ventikas, raha vähe vms. (retooriline küsimus, ära vasta) Mõistame ja tunneme kaase. Been there done that. Sometimes life can be a real bitch. Aga ... kõike isiklikult võtta ja suvalisel ettekäändel kaasfoorumlasi rünnata pole hea toon. Puhka jalga ja arenda huumorimeelt.
Lihtne, küsimus:
Kas w5l1k9 alustasin teema "Kõik Nõmmele lõuksi saama" või tegi seda üks adminnidest?
-
- Tsikkel: B-12T
- Tänanud: 136 korda
- Tänatud: 71 korda
- Kontakt:
lõhnab bänni järgi juba pikemat aega
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Ebakorretkselt vormistatud küsimusele ei saa korrektset vastust anda. Ma tõmbasin ühest teemast mõned postitused ära ja panin nad teise kohta uue pealkirjaga. See ei ole üldse oluline, kes sinna uude teemasse esimeseks postitajaks jäi, seda on ka esimestes postitustes näha, et millise vana teemaga tegemist oli. Phpbb töötab selliselt, nii et relax
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Re: Lõuad pidada ja edasi teenida
Mulle sobib see pealkiri ka, kuid kas see oli nüüd meile kõigile mõeldud või ainult reimpsile? Mina olen juba ammu reservis ja varsti arvatakse sealt ka välja.
Piipz kirjutas:Mulle sobib see pealkiri ka, kuid kas see oli nüüd meile kõigile mõeldud või ainult reimpsile? Mina olen juba ammu reservis ja varsti arvatakse sealt ka välja.
Kummaline, et sa nii küsid.
Esimese postituse teine rida: "Muutsin selle "Lõuad pidada ja edasi teenida" sest see kajastab kehtivat mentaliteeti veidi paremini."
-
- Tsikkel: Jamaha VIBRAGO
- Tänatud: 2 korda
Black kirjutas:Black kirjutas:w5l1k9 kirjutas:Tõsiselt?
Välja arvatud see "ära narri mehe ametit" osa muidugi... Selle eest ennegi lõuksi saadud. Hetke situatsioonis loodetavasti mitte ka tina.
kuule black mis huumori sa eelminenädal mu dnepri kuulutusega tegid?
Oot, kas ma saan õigesti aru, et w5lghb nokib ikka edasi tüli?
Ma leian, et selline pealkiri on solvav kõikidele mõnes armees teeninutele, kes võivad auga reservis edasi olla. Tülinorija pole mu arvates siiani suutnud pädevalt põhjendada, miks ta seisukohad pigem Kremli hääletorude omadele sarnanevad.
Üldiselt kisub asi sinnapoole, et kaugusest terendab tsiklifoorumi peale solvumine ja oma kasutaja kõva kisa saatel kustutamisele, sest suured poisid teevad ju liiga
Täpsustus: foorumites osalemine on vabatahtlik, seega siin ei kehti mingi müstiline demokraatia või sõnavabadus. Need sõnad võib eriarvamusel olija endale rahulikult sisse istuda.
Kuradi normaalse lõuksi teema keerasite ka perse ja nüüd kiunute nagu eided.
Ühele ei sobi pealkiri ja teine on hirmus solvunud iga sita asja peale.
reimps kirjutas:Täpsustus: foorumites osalemine on vabatahtlik, seega siin ei kehti mingi müstiline demokraatia või sõnavabadus. Need sõnad võib eriarvamusel olija endale rahulikult sisse istuda.
Tüli? Kus sa seda näed?
Reimps, ilmselgelt valmistab sulle see asjade endale sisse istumine suurt rõõmu. Jah, jagatud rõõm on suurem rõõm aga vaata reimps, asi on selles, et kõigil pole seda veidrat harjumust, mida sa nii usinalt propageerid.
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Ilgekepp kirjutas:kuule black mis huumori sa eelminenädal mu dnepri kuulutusega tegid?
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=72&t=94473
Kui seda mõtled, siis kirjutasin, mida su pildilink isegi img-tagide vahelt väljavõetuna vastuseks andis. Et, noh, paranda ära. Miks ta prügikasti läks, pole aimugi. Minul siin selliseid õigusi pole.