Kuidas ma esimest tsiklit valisin..

Kasutaja avatar

TiitX11
Tsikkel: Honda X11; Vulcan 2200
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 10 korda

Re: Kuidas ma esimest tsiklit valisin..

Lugemata postitus Postitas TiitX11 »

elektromargu kirjutas:

Nagu mulle siit pilt koorub, siis on variant huupi litakas lajatada ja mingi masin ära võtta ja siis kogemusest õppida, või siis leida head inimesed, kes lubavad reaalselt oma tagumikuga järgi proovida, mis istumise alla kõige paremini sobib. Mul on väga hea meel, et selliseid inimesi meil reaalselt on! Suure tänud!

Esimese "päris ratta" (vjatkat arvestamata) ostsin 1976a. Jawa 250, otsisin pikalt ja lõpuks sain ühe kunagise võidusõitja kasutuses olnud ratta. See oli JAWA suure algustähega sest tuuleklaasiga jooksis spido põhja 140km/h, kui tuli vene kroonu minek müüsin maha, mootor hakkas ka otsa lõppema. Tsikli nagu ka naise valikul mängib suurt osa vedamine, kõike ei jõua kunagi kontrollida.... :evil:

Jutud V2 ja halb juhitavus + vilets minek alati ei pea paika. Minu Yamaha Warrior 1800 motospeed paketiga oli kiirenduses enamuses baikidest kiirem k.a. 1200-1300-sed. Juhitavus tänu R1 esihargile oli hea, olgugi, et päris ringrajale poleks asja olnud, vajadusel aga kannatas " põlve maha" panna. Lõppkiirus ei olnud suurem asi 205km/h kahekesi ja püstiasendis, 215km/h üksinda lamades, siis tuli 5-ndaga piiraja. Nüüd on uus projekt käsil ja kui kõik läheb OK võin ka teema teha, sest tekib ehitusel mõningaid küsimusi, tegu tuleb V2 2215 kuubisega ja mootorist 150hj isendiga,..... :D

Tsikkel pole kunagi liiga võimas...........kui aga on, oled ise liiga vanaks jäänud

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”