Kõik Nõmmele lõuksi saama → Re: Rumalad küsimused 2
-
- Tänatud: 1 kord
Re: Rumalad küsimused 2
w5l1k9 kirjutas:reimps kirjutas:w5l1k9 kirjutas:Järelikult ei haakunud sinu arusaamad asjadest propagandaministeeriumi kinnitatud ametliku tõega!
Kuidas sa julged oma arvamust avaldada!? Kas sa oled egoist ja rahvavaenlane!
Kui liitlased ütlevad, et hüppa, pead sina küsima reipa häälega: "Kui kõrgele!?".Teeks nii, et sa hoiad oma asjatundmatu mula endale? Või tead sa asju, mida teised ei tea?
Hea toon on võtta sõna teemadel, millest midagigi ka jagatakse, mitte ei omata vaid propagandamaigulist/delfidebiiliklikku seisukohta.Mustas vormis politseinikud on kiirreageerijad, ajavad samu asju, mis "tavapolitseigi", aga vähe efektiivsemalt. Üldiselt ei soovita nendega tülli minna, eriti kui seadusetähe vastu eksida kavatsed.
reimps, mida sa tänitad ja halad kogu aeg!? Kodus igav? Mine raiu naabrimutile puid vahelduseks.
![]()
Hakkad vaikselt ära tüütama.
Veebist nii vaimuka avatari leidnud kodanikult ootaks nagu lahedamat teksti, kui see vinguimine, mida sa viimasel ajal pinude kaupa genereerid. Puid raiuda ei oska, mine pane vaha motikale või midagi.
Kui aus olla siis mul Teile küsimus, et äkki Teil on kodus igav? Viimasel ajal on iga teema kohta Teil midagi öelda. Ning pole ka ühtegi asjaliku kommentaari juhtunud lugema Teie poolt. Ja mind tüütab see sammuti vaikselt ära.
Ja arvan, et ma ka ei eksi kui siin Teie postitusi juba kustutatud. Võid sellest kah juba omad järeldused teha.
Lihtsalt avaldan enda arvamust ja ma arvan, et ma ei ole ainus kes siin sedasi arvab. Take it easy.
To: w5l1k9.