Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

w5l1k9
Tsikkel: 100% puhas rõõm

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas w5l1k9 »

mx77 kirjutas:
w5l1k9 kirjutas:

ma ei usu, et "Rumalad küsimused 2" on õige koht, kus arutleda treemal "Propaganda mõju modernse inimlamba ajukeemiale ning motoorikale"

mx77 kirjutas:

Türi ja Paide, sa oled ilmselt kas täielik daun või nii noor ja loll, et pole olnud võimalik CCCP nimelises paradiisis elada. Paar aastat vene sõjaväge, eelistatult stroibatis kuluks marjaks ära.
Mina igatahes liigitan iga tropi, kes hakkab rääkima midagi "uutest peremeestest" ja muud Telegram.ee huinjat FSB agendiks ja nende paras koht oleks seal, kuhu hetkel sead lähevad.

Ehk siis patoloogia on teemast maas. See oleks olnud vähemalt huvitav.

Telegram.ee? ... FSB agendid... :shock:
Uus küsimus: Mis sinuga seal stroibatis juhtus? (lihtsalt retooriline küsimus)

reimps kirjutas:
w5l1k9 kirjutas:

ma ei usu, et "Rumalad küsimused 2" on õige koht, kus arutleda treemal "Propaganda mõju modernse inimlamba ajukeemiale ning motoorikale"

Nahahoidjad pole siia kunagi sobinud ja oma liitlastevastased loosungid istu endale sisse. Tahad idanaabri võimu all elada? Tee endale selgeks väikeriigi/-rahva keeruline olukord kahe suure jõu vahel, enne kui "NATO=okupandid" stiilis mäda ajama hakkad.

Loosungid? Kus?
Idanaabri võimu all elada? Täiesti arulage idee!

reimps, ma ei ole varem sellist väljendit nagu "nahahoidjad" kuulnud aga tekkis küsimus: "Mille poolest see nahk, mida sina hoida tahad (või juba hoiad) ja see, mida mina sinu fantaasias hoian, üksteisest erinevad? Täpsustaks, kuidas ühe naha hoidmine teeb "nahahoidjaks" aga teise naha hoidmine mitte.

"Never listen to people who don't like you"

Mine “Ajaviiteks...”