Süüdi või mitte?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Süüdi või mitte?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Syn kirjutas:

Ma olen ka arvestanud, et süüdi jään. Täna käin oma kindlustuses ja räägin loo ära. vaatan mis soovitusi mulle sealtpoolt antakse.
Kogu teema mõte minujaoks ongi, et liikluses osales sõiduk millel esinesid ohtliku vead ja selle eest sellises olukorras vastutust ei lasu. Saan kogu sellest pikivahe mõttest ja jutust aru ja selle alusel polegi midagi öelda, kui et süüdi ja unustatud. Kõigil lihtsam. Aga siiski tahaks sellisel juhul selgitust saada, miks nõutakse piduritulede korrasolekut aga salongi valgustuse korrasolekut mitte. Ühed tuled ju kõik :bsmile:
Lõppkokkuvõtees jõume me sinna, et kui sul ees mingi sara karterist õli teele laseb ja sa selle tõttu libised ja külje maha paned, siis omaviga. Oleksid pidanid valima kiiruse vastavalt teeoludele. See ei tähenda, et keema ei ajaks see olukord seest ja siis tahaksid kõik minna sellel sarajuhil peegleid klappima

Saa lõpuks aru,et sinu puhul on rikkumiseks tagant otsasõit.Kuna asi politsei uurida,siis nemad ka selle otsuse teevad,mida sa siis saad kohtus vaidlustada.
Kaubiku juht saab oma rikkumiste eest(tuled-viled,load jne),aga ma olen seda meelt,et tema ei ole süüdi,et sa talle tagant sisse kütsid.Ja seda ei ütlen ma vaid tuginedes EV seadustele.Isiklikult ma arvan samuti,et korras pidurituled oleks sind päästnud.Kuna kohapeal politsei tuvastas,et nad põlesid,siis läheb sul suht raskeks vastupidist tõestada.Ja ära unusta veel seda,et lähenedes jalakäijate ülekäigukohale,pead olema valmis äkiliselt peatuma.Vahet pole oled sa siis esimene või kolmas auto selles rivis.Seaduse täpset sõnastust ei mäleta,aga mõte jääb ikkagi samaks.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”