Windows 10 teema

Kasutaja avatar

w5l1k9
Tsikkel: 100% puhas rõõm

Re: Windows 10 teema

Lugemata postitus Postitas w5l1k9 »

Kood: Vali kõik

Olulisus mulle   Linux           Microsoft Win
Enamus tarkvara keskses depos     8       Olemas           Puudub  
Stabiilsus (UI/X ja kernel) 10 Tasemel Kaootiline Turvalisus 10 Tasemel Aina hullemaks läheb Versiooniuuendus, uus raud? 10 ei vaja peaaegu alati OS/Tarkvara lähtekood avatud 10 kõik oluline OS kinnine, FOSS olematu Korralik võrk/kast turva/fw 9 tasuta puudulik või tasuline GUI paindlikus 10 väga hea praktiliselt olematu
Kontoripakett 10 tasuta +valik kallis, 1 domineerib Raamatupidamine 10 tasuta +valik kallis, lai valik CRM, ERP, 7 tasuta +valik väga kallis, valik, tasuta Graafikatöötlus (2 ja 3D) 7 tasuta +valik kallis, midagi tasuta Vektorgraafika, küljendus 7 tasuta +valik kallis, 1 domineerib Video töötlus 4 tasuta kallis, midagi tasuta
Video taasesitlus 10 tasuta kallis, midagi tasuta
Audio töötlus 3 tasuta kallis, midagi tasuta
Audio taasesitlus 10 tasuta kallis, midagi tasuta CAD 3 tasuta+$ tasuline kallis,
Server (veeb, ftp, jms) 6 tasuta tasuta? kallis, 1 domineerib
SDK 3 tasuta tasuta? kallis, 1 domineerib? Mängud 0 tasuta+$ tasuta, tasulised

10 - väga oluline
0 - ei oma mingit tähtsust, ei vaja.

Ma eemaldasin Win oma ühest esimesest töö-läpakast 10+ aastat tagasi, et vaadata, kas ma saan oma asjad tööl ja kodus aetud. Siiani pole pidanud seda Microsoti paska tagasi installima ja olen väga rahul. Jah, ID kaart pani veidi näkku, kui see alles välja tuli aga see oli 10 a tagasi ja siis oli see ka suhteliselt ebaoluline.
Mingi Nokia kännuka kaudu andmeside tekitamine oli kah veidi lugemist ja pusimist aga see oli ka mingi 7-8? aastat tagasi.

"Never listen to people who don't like you"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”