Windows 10 teema
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 569 korda
Re: Windows 10 teema
Mina kasutan jah oma töö meili aadresse ja WIN on selleks,et üks peamisi tööl kasutatavaid asju,toimib ainult win keskonnas.See on turvatud broneeringu keskkond,kus ka iOS tomib,aga vabavaralistega ei avane isegi mitte.See oli liitumis juhendis kirjas.Hästi ei toimi isegi windowsis Chrome kasutades,aga saab hakkama.Lihtsalt trükkimist on veidi rohkem ja kalender ka ei tööta.
Lisaks eelistan osta valmis arvutit,mis vastab minu vajadustele.Kasutan ka palju Office osasid,sest meie töös kasutab ,ka kogu muu euroopa neid.Saades mingi faili ei pea hakkama otsima,mis seda avab jne.Ma ei ole arvuti luksepp,ma olen arvuti taga pigem ainult tööl ja veidi ka vabal ajal.Arvuti on minu töövahend,nagu kokale pliit näiteks.Kokk ei tee seda ju ka ise ja ei otsi millega seda kütta.
Ma olen tavaline inimene ja ei tegele mingi krim jamaga ,et iga oma käiku varjata.Aga nagu elu näitab varja palju tahad,pannakse puuri ka kõige kangemad gurud.
Näiteks see juhtum
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=71877077
ja ka selle venna elu on tänaseks suht kehvaks tehtud
http://www.theguardian.com/technology/2 ... ype-killer
Need on üksikud näited kõmu tekitanud asjadest,aga kindel see,et need tüübid tegid kõik,et ennast asjaga millega tegelesid, otseselt mitte siduda.Aga abi sellest polnud.Väiksemaid tegelasi on rajalt maha võetud ilma kõmuta ja tehakse seda nüüd ja edaspidi.
Teie konspiratsiooni geeniused,aga ei ole ilmselt oma bikeri postitustega või keelatud failide allalaadimisega, piisavalt huvitav seltskond kontrollorganite jaoks.Nii et jätkake peituse mängimist edasi,ma eelistan inimestega otse suhelda ja seda ikka oma nime alt,olenematta kas netis või näost näkku.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.