Windows 10 teema

Kasutaja avatar

lowrider12
Tsikkel: KawaER6F-11

Re: Windows 10 teema

Lugemata postitus Postitas lowrider12 »

Näe tsikliteema sujuvalt IT-ks läinud:) Küsis keegi teema alguses, mis vahe W8.1 ja W10-l on? Endal nüüd kolmas nädal jookseb W10 ja ei kurda. Veidi kiiremini jookseb mu hübriidis ja kujundus tundub ka mu silmale parem. Vasakust nurgast lahtikargav menüü on ka lahe. Palju W8.1 muidugi ei erine, veel uus Office on pilves tasuta kaasas, W8.1 platvormil kasutasin WPS tasuta vabavara. Uus internetilehitseja Edge ei kõlba küll kuhugi, ID-kaardi tuge pole ja aegalsem kui Chrome. Õnneks on kõik lehitsejad W10 ka lubatud-toimetamas. Kui W10 ei meeldi, saad kuu aja jooksul W8.1. tagasi installida, siis kustutatkase 8.1 arvuti backupist ära. Arvuti 1,5 aastat vana hübriid Toshiba (see siis 13" tahvel, füüsiline klaviatuur libiseb ekraani alt väja ja saab kasutada ka tüüpilise lap-topina), sellel oli ostes juba W8.1 peal. Kuna mingit sellist salajast kraami, mis ameerika Microsofti osakondi ja CIA mehi huvitaks, arvutis ei säilita, siis selle "suure venna"-teemat ei põe. Vaevalt, et ameeriklasi minu mingid väikeettevõtte aruanded või reisipildid huvitavad...enamus dokumente ka keeles, mida räägib 6 miljardist maamunal elavast inimesest vaid 1,3 miljonit inimest ja mida GoogleTranslate tõlgiks inglise keelde mõttetuks mulaks...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”