Windows 10 teema
Re: Windows 10 teema
Ma vaatan, et sina oled ikka kordades osavam poliitik kui mina kunagi unistada võiksin
Misasjast ma täpsemalt mööda vingerdasin? Kas sind tavainimesena takistab miski minemast ja tegemast seda, mida ma sulle kirjeldasin? Mitte viitsimist ära palun isegi mitte ürita hakata vabanduseks tooma. Kui sa mitte midagi (no tõepoolest, selle kohta võiks vabalt nii juba öelda) teha ei viitsi või lihtsalt mingi lolli põhimõtte pärast ei taha siis ei saa sind küll keegi aidata, ja ei peagi sind keegi aitama...loomulikult on sul vaba voli osta ja kasutada täpselt seda, mida sa soovid, sealt kust soovid.
Misasi on see "kallis asi netist" millest sa räägid? Mul pole väitlemise vastu mitte midagi, aga jube niru on seda teha kui räägitakse niivõrd ebamäärast juttu. Üheldi arvutil ei ole "ainult win 10". Suht basic stuff juba, aga kõigile poes müüdavatele populaarsetele läpakatele on võimalik paigaldada ka vanemaid win versioone. Kui sina seda teha ei oska (mis on naljakoht arvestades millise enesekindlusega rääkisid mulle ennist it'st) ja sugulast ei usalda siis nagu ma ütlesin on olemas asutused ja arvutipoed, mis pakuvad sulle hea meelega installimise teenust. Ja noh, on ka uuena müügil selliseid, millel on nagu sa nõuad kohe ostes peal vanem versioon. Minumeelest on sulle erinevaid alternatiive siin juba kandikul ette laotud nii palju, et varsti nagu enam ei mahugi. Ole mees ja vali, mitte ära virise
Ennast ms eest kaitsta pole vaja, ms'i ei koti kellegi privaatsed andmed. ms teeb softi ja kirjutab sinna sisse selliseid lahendusi nagu keegi neilt nõuab...või mille eest keegi head pappi maksab. Ja saama ei hakka sinu puhul mitte midagi, sul ei ole midagi varjata. sul ei ole midagi isiklikku, mida sa ei taha, et keegi teine teaks, sinu pangakontolt ei ole midagi võtta ja sinu perepildid on kogu maailmale vaatamiseks. sa oled sellest kõigest teadlik ja elad selle teadmisega sama rõõmsalt edasi nagu sa teed seda praegu.
mis teistel saama hakkab? eks ole näha, ilmselt tuleb lihtsalt pädev alternatiiv windoozale mingil hetkel. aga näis kaua tavamõistes arvutil veel üldse elada on jäänud. 5 aastat ehk max
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.