Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
-
Metsanotsu
- Tänatud: 2 korda
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
ducatu kirjutas:Saaksin vast selle murega aidata, sest olen ametilt "ehitusinsener". Koolis käinud ka ja puha. Tegelenud päris omajagu aastaid tehases valmistatavate puitmajade (palkmajad, puitkarkassmajad, puitkonstruktsioonid) projekteerimise, paigaldamise ja kogu muu ehitusliku poolega, mis majadega ikka kaasas käib. Ehitusfüüsika (niiskus, õhupidavus ...) ei ole võõras. Hobi korras ca 20 aastat tegelenud ka puitkatuste (laast, kimm, sindel) tootmise ning paigaldusega. Sellest tegevusest ka omajagu kokkupuuteid vanemate probleemsete puitmajadega.
Kel muret, võib ühendust võtta: ivar@timbeco.ee Telefoninumbri leiab vajadusel kodulehelt.
Probleemid paluksin võimalikult täpselt kirja saada - siis saab ka täpsed vastused.
Praegusel juhul olen nõus kohale tulema, rehve ja palke toksima ning vastutasuks ootan soovitusi kohalikele kruusateedele, kus võiks vabalt tolmu üles keerutada.
SOOVITAN!!!
Mina igaljuhul sain palju targemaks ja näha oli et mees teab mida räägib!!!!!
Igaljuhul veelkord suur tänu!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.