Windows 10 teema

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Windows 10 teema

Lugemata postitus Postitas will111 »

no johhaidii! äkki loeks mu posti lõpuni enne kui täiesti mõttetuid vastuargumente esitama hakkad? :| lauslolli ei tasuks nagu ikka mängida ju

see ei olnud nõuanne, ma isegi ütleks, et see oli pigem lihtsalt väike nali, sissejuhatuseks vms. aga lauaarvutit kasutavad muide siiski päris paljud inimesed...näiteks mina ise ei ole mitte kuskilt otsast paadunud mängur, paljud tuttavad samuti mitte. ja see asi, mida sina nähtavasti tead lauaarvutina, on aja jooksul võtnud ka vähe "laiema" mõõtme. tänapäevane "lauaarvuti", mille saab väga vabalt nö. ise kokku panna, võib olla vabalt kompaktsem kui keskmine läpakas. lisaks sellele võib see olla veel täiesti hääletu ja võtta suisa vähem voolu. samal ajal omades näiteks oluliselt kvaliteetsemaid audio-video väljundeid, suuremat kettamahtu ja veel mõnesid boonuseid. ei maksa eeldada, et kõik inimesed, kes arvutit kasutavad, kasutavad seda vaid facebookis hängimiseks ja bikeri foorumisse postitamiseks.

ja veel, küsiti, et millised on võimalikud alternatiivid. lauaarvuti vabalt valitud softiga on ABSOLUUTSELT toimiv alternatiiv, mida kusjuures väga paljud isikud peaksidki kasutama (mängimisest juttugi tegemata). see, et järjekordselt 90% inimesi on täielikud lambad, kes kodus voodis kägaras kükitades õhtu otsa oma mune praevad...ei puutu tegelikult asjasse rääkides alternatiividest, kusjuures parematest alternatiividest!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”