Hyosung GT650
-
- Tänatud: 5 korda
Re: Hyosung GT650
Teema on küll 3a vana, kuid vastas siiski tulevastele põlvkondadele. Olen Hyosung 650ga (2 ratast) sõitnud 7a ja umbes 60 000 km. Selle alusel võin öelda, et vastupidavusega pole sellel margil/mudelil mingit probleemi. Kuluosi arvestamata on selle aja ja läbisõidu jooksul vahetamist vajanud üksnes starteri relee ja pingeregulaator. Kuid sissepritse selle aja jooksul pole kunagi ideaalselt töötanud (pöörded vahest kõikusid, vahest suri välja, vahest veel midagi sarnast) ja lahendust probleemile ei saanud (pole ausalt öeldes väga üritanudki seda lahendada. ).
Mida ma selle aja jooksul nendes ratastes hindanud olen?
- Ülimõnus, väga mehine mootori hääl. R4 mootoritega ei anna võrrelda
- Hea vääne madalatel pööretel
- Väga hea esihark. Tuttavad ja sõbrad tavalise esihargiga tsiklitel on tavalisel kurvilisel teel peeglist alati ära kadunud
- Hind
- Minule isiklikult VÄGA meeldib nende välimus (mootor ja raam). Ei anna võrreldagi paljude teiste ratastega
- Peale lenksu tõstmist ja istme ümber ehitamist väga mugav isteasend. Kõige rohkem olen päevas sadulas veetnud 8 tundi, ja õhtuks ei olnud sellest mingit jälgi üheski kehaosas
Mis mulle ei meeldinud:
- Täielik müüja ja/või tootja igasugune toe puudumine mis põhjusel jäid ka probleemid sissepritsega lahendamata
- Üldiselt on ta veidi robustne ning vajab lihvimist. Jaapani masinatel käib kõik kergemalt, siledamalt, vaiksemalt.
Kokkuvõte siis minu kogemustest on selline, et endale veel ühte Hyosung vaevalt ostan (nüüdseks müüdud), kuid inimesele kellel puuduvad ego probleemid (keda ei häiri Hyosung kleepsud ning ei hakka neid Suzuki kleepsuga asendama nagu mõned) ja on piiratud eelarve - sobib see ratas väga hästi. Kasutatud ratta ostmisel saab sama raha eest umbes 2-2,5 korda vanema jaapani tsiklil (vanus sellisel juhul juba 11-15a). Mul on olnud ka 15a vana jaapani tsikkel ning kui valida nii vana jaapani tsikli ja 4-7a vana Hyosung vahel, siis võtaksin kindlasti noorema Hyosungi kuna 15.a vana Suzuki vajas pidevat nokitsemist.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.