Windows 10 teema

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Windows 10 teema

Lugemata postitus Postitas will111 »

isiklikult käisin viimati poest arvutit ostmas üle 15a tagasi, edaspidi olen neid juba ise kokku pannud nii endale kui teistele (seega põhimõtteliselt justkui on juba siin üks alternatiiv?!) aga minuteada on asi väga lihtne...lähed näiteks hv.ee'sse, vaatad sealt välja misiganes masina, millel on op.süsteemiks märgitud näiteks Linux või Dos. Vaatad, mis poega on tegu ja võtad ühendust ning ütled neile, et tahaksid osta seda arvutit sinule sobiva windooza versiooniga. Ilmselt küsitakse, et kas teil on windooza endal olemas või soovite meilt osta ja see ongi põmst kogu keeruline stoori. Tehakse arvutus, installitakse windows ja saad oma masina kätte. Kas tundus nüüd väga ennekuulmatu? :D
Tõsi küll, kui soovid midagi tänapäeva mõistes juba väga kiviaegset sinna peale, a'la win2k siis võimalik, et pead pöörduma ostetud masina ja oma installiplaadiga kuskile teise poodi või nö. arvutiparandusse....alternatiivine mõne (tuttava) it-mehe poole või siis plaadi ise sisse panema ja paar korda õige koha peal klikkima.

kui aga ma eksin ja sellist asja tänapäeval tõepoolest enam mingil põhjusel teha ei ole võimalik (kuigi ise plaadi sisse panemist ma tõesõna ei näe kuidas keegi takistada saaks) siis võibki kokkuvõtlikult öelda, et lambad on olnud tulemuslikud oma õpitud abituses. ja võibolla tõesti, et varsti pole enam ka poode ega asutusi, kus leiduks isikuid, kes op.süsteemi installiga hakkama saaks.

aga meenutan korra veel ka seda, mida juba mõni aeg tagasi ütlesin - ehk et pikas perspektiivis on sul paratamatult õigus urmas66...mingil hetkel ongi kõik fucked up, uusi seadmeid enam muudmoodi ei müüdagi kui eelinstallitud 100% jälitatava softiga ning ise seda softi muuta ei ole võimalik (vähemalt mitte "seaduslikult" ja tavainimesel). aga ma loodan, et selline olukord teeb sulle kui suurele innovatsiooni austajale it-vallas siis ka suurt rõõmu

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”