Windows 10 teema

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 569 korda

Re: Windows 10 teema

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Black kirjutas:

.....Kui keegi ei uuendaks või oleks see protsent vähemalt piisavalt väike, annaks see M$-ile signaali, et nii ei lähe, tõmmaku oma ülbusega tagasi. Aga M$ teab, et tema tootel on (hetkel veel) kriitiline mass ja kari lambaid, kes uuendavad lihtsalt seepärast, et tray-st tüütut popuppi ära saada. Ja et oleks popp ja noortepärane. See on kurb, selle vastu on väga raske saada ja see mõjutab kaudselt ka neid, kes ei uuenda.

Ma küsisin,ikka selles võtmes,et lähed poodi,tahad win-ga arvutit(sest iOS ei tha),aga kõik on 10-ga.Ma ei räägi uuendamisest,mis on vabatahtlik.Mis siis tarkade klubi soovitab?Ära osta,proovi ilma läbi ajada või osta mingi vana kasutatud saan?
Kasutatud asja ei taha,tahan uut!Paku midagi konkreeteset,mitte ära räägi sellest,mis kunagi oli.
Sama küsimus ka will111-le ja w5l1k9-le.Mis on alternatiivid?
Tazavi pakkus välja konkreetse lahenduse,mitte ei hala kui halb kõik on.Seda ,et kõiki linnukesi vaikimisi pole vaja panna teab ka enamus tavakasutajaid,aga enamus ei tee seda.Mina vaatan alati väga konkreetsel need asjad üle ja olen ka teinud kõik,et minu tegemisi vähem ilma mööda laiali jookseks.Aga ma ei saa vältida kellegi huvi minu vastu,kui see on olemas,kasutan ma siis 7-t,8-t, või 10-t
Minul igatahes töötab 10-e hästi,mulle meeldib ja isikliklud asjad jätan enda teada,mitte ei levita neid netis.Sõpradega oskan ka ilma neti abita suhelda.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”