Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
Laur kirjutas:Sõidetakse umbes nagu silmaklapid peas, ise sõidan, teisi pole olemas.
Mulle sõitis eile õhtul üks selline kitsal teel vastu ja üritas otse laupkokkupõrget korraldada. Ma algul arvasin, et võtab lamava politseiniku keset teed ja siis tõmbab ikka teeääre poole nagu temast paarkümmend meetrit eespool olev auto tegi. Aga kutt lasi üle teetõkise ja siis kiirendas täie rõõmuga otse vastu. Tänu oma reaktsioonile kohtusid ainult sidurilink ja tema vasak peegel. Küsimuse peale, et kas sa ei näinud mind, vastas et nägi küll. Rohkem ei osanudki kutt põhjendada miks nii juhtus. Oli omas mõttes olnud ja juhe jooksis lihtsalt errorisse vist. Peegleid küljest ei tagunud ja läksime sõbralikult lahku.
Pühapäeval üritas üks Audi A8 samuti mulle oma parempoolset esiust ja kõrvalistuvat tüdrukut tutvustada. Seisis vasakus maanteeservas seljaga minu poole ja startis sealt diagonaalis ilma ühegi märguandeta üle tee. Korra veel peatus ja jõudsin juba arvata, et märkas mind ning laseb läbi, aga viimasel hetkel ikkagi otse ette. Õnneks oma vaist aimas võimalikku tekkivat olukorda ette ja sain kümmekond cm enne ust pidama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.