Windows 10 teema
Re: Windows 10 teema
njaa, seda juttu ma ei oskagi nagu enam kuidagi kommenteerida. oskan lihtsalt nentida fakti, et kahju on vaadata ja kuulata inimesi, kes räägivad teatud asjadest niivõrd meeletu enesekindlusega aga tegelikult ei tea valdkonnast mitte halli haisugi. paraku just selle (teie) tõttu igasugune privaatsus kui mõiste vaikselt robotiks muudetud inimeste peast välja juuritaksegi.
sina võisid teha irooniat, aga minule elu aastal 94 täitsa meeldis. kõik asjad ei olnud veel "reguleeritud". aastal 2015 on mul kusjuures nutitelefon täiesti olemas, kuid selle "nutikust" kasutan tõepoolest vähe. kui rääkida arendustest siis absoluutselt kõigi asjadega on tarkvara arenduses alati olnud nii, et alguses ikka tehakse "midagi" ja siis tehakse seda paremaks, kiiremaks, paindlikumaks jne. Kui vastavaid tooteid varem ei olnud (ja ma arvan, et selles sa tegelikult eksid...) siis järelikult polnud varem keegi leidnud piisavalt põhjust, motivatsiooni või mida iganes, et seda tarkvara piisavalt arendada. jutt, mida sa räägid on küll kindlasti hästi laias laastus korrektne, kuid ma näen, et sina isiklikult ei ole see mees, kes aastal 94 üritas luua logistikasofti autopargile, siis aastal 2004 üritas uuesti ja jäi taaskord op.süsteemi limitatsioonide taha ning lõpuks aastal 2007 arendas midagi enamvähem kõlbulikku valmis. või parandad mind sest eksin?
mina ei tea kõike millest iganes, aga ma tean just piisavalt palju sellest, millest mul teada on vaja. kui ma olen internetti ühendatud win2000'ga siis ma tean väga täpselt, mis liiklus mul üle selle ühenduse toimub. täpsemalt kui sina ilmselt arvata oskad sest minu töö on olnud seda teada ja kontrollida. aga noh, lõputult seda teemat arutada pole mõtet. blingblong tooted on juba koos üleüldise blingblong teemaga maailmale edukalt maha müüdud ja selle koha pealt peab tunnistama, on sul õigus...et vahet pikas perspektiivis enam pole! selleks, et tarbida infoühiskonna hüvesid, tuleb varem või hiljem kõige jamaga nõustuda ja kaasa minna. lihtsalt suht jama lugu, et lambakari nii rõõmsalt hõiskab samal ajal kui neid iga nurga alt pügatakse
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.