Windows 10 teema

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Windows 10 teema

Lugemata postitus Postitas will111 »

ei Urmas, ma ei ole naiivne, ma olen see tüüp, kes actually teab viimase kui punni pealt, mismoodi näiteks win xp toimetas...mis seal oli, ja mida seal ei olnud. mida kuskile saadeti ja mida ei saadetud ning kuidas seda kõike confida.
kas keegi täna midagi teeb või mitte, või kas just konkreetselt minu andmed kedagi huvitavad, see ei ole ausalt öeldes kuigi oluline - oluline on miski muu. aga kuivõrd seda on juba kaugelt näha, et sa ei mõista ning ei tahagi mõista siis ma ei hakka ka seletama. ning jah, ma ei kasuta ega tõenäoliselt hakkagi kunagi kasutama 10ndat versiooni, seda võimalust mulle tutvustada pole tarvis...olen täiesti teadlik.

Sinu jutt GPS'st (tundub, et sa ei ole vist väga tehnoloogiainimene) ja autojuhi asukoha teadmisest ei haaku küll kahjuks mitte kuidagi opsüsteemide turvasätete või sinna sisse ehitatud jälgimismeetoditega aga noh, vähemalt sa üritasid! :) Asukoha määramine, töökäskude edastamine üle netiühenduse ja igasugused muud logistilised liigutused ja arvutused on ja olid muide täiesti võimalikud juba xp aegadel, selleks oli vaid vaja arendada vastav tarkvara, panna see vastavas seadmes jooksma ja luua seadmete vahel toimiv connection.
Mis puudutab juhi privaatsuse rikkumist siis ma ei saa küll täpselt aru, millest jahud. Kas te juhile seda töölepingus või kuskil öelnud ei olegi, et trackite tema liikumisi töö ajal (MITTE eraelus, ma loodan, et mõistad ikka, milles siin vahe seisneb?!)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”