Windows 10 teema

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1998 korda
Tänatud: 592 korda

Re: Windows 10 teema

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

No ei saa me tagasi aega,kus oli küll juba vabadus,aga ei olnud veel sellisel tasemel IT-d nagu on täna.Näiteks nagu elu aastal 1992-93
Me ka siin logistika alal meenutame vahel "häid aegu,kui sai asju rahulikult ajada" .Ehk autojuht võttis Soomest kauba peale ja siis kui üle Viiburi-Peterburi oli Narva jõudnud helistas taksofonist,et ma nüüd Eestis,et mis edasi.Mis siis ikka edasi sai,läks deklarandi juurde tehti paberimajandus korda,siis tolli ja kui hästi läks siis jõudis ka samal päeval kliendi juurde.Täna on Helsinki-Tallinn nõutud tarneaeg ukselt uksele mõnel juhul 4 tundi.Ilma kaasaaegse kommunikatsioonita on see kahjuks välistatud.
Täna pole enam võimalik nii elada ja tööd teha.Mõnel alal võibolla on,aga enamuses juba ammu enam mitte.Tahame me seda või ei taha.
Sama on ka OS-ga.Me kas kasutame uuemaid ja kiiremaid OS-e või me jääme lihtsalt rongist maha.Kindlasti saab ka ilma IT-ta ära elada,aga majanduses-äris on see suhteliselt komplitseeritud,kui sa arvad,et ma teen nüüd teisiti kui kogu muu maailm.Sa lihtsalt ei peagi varsti midagi tegema,sest su teeneid ei pruugi kellelegi enam vaja olla,kui sa oled muust elust sammu või kaks maas.
Mulle kohe üldse ei meeldi see tänapäevane ülikiire elutempo ja ,et oled kõigile 24/7 saadaval,aga kahjuks ei saa teisiti ka.Võibolla kui kirjanikuks hakata siis saab kirjutamise ajaks eralduda,aga nii kui raamatut avaldama tahad hakata ,pead olema live-s.Muidu ei saa oma raamatut müüdud ja kellele sa siis ikka kirjutad,kui lugejaid pole.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”